İnegöl Belediye kütüphanelerine E-Devlet üzerinden erişim açıldı

Belediye kütüphanelerine E-Devlet üzerinden erişim açıldı

Paylaş
Belediye kütüphanelerine E-Devlet üzerinden erişim açıldı

Belediye kütüphanelerine E-Devlet üzerinden erişim açıldı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-İNEGÖL Belediyesi, e-devlet üzerinden sağlanan hizmet sayısına 3 yeni başlık daha ekleyerek, toplamda 49 kalem işlemi e-devlet üzerinden sunmaya başladı. Artık Belediye Kütüphanelerinde Katalog Tarama, Belediye Kütüphanelerine Üyelik Başvurusu ve Belediye Kütüphaneleri Üyelik Bilgisi Sorgulama işlemleri de e-devlet üzerinden sağlanabilecek.

Son dönemde online işlemler ve e-devlet üzerinden sunulan hizmetler konusunda çalışma yürüten İnegöl Belediyesi, buradan sunduğu 46 hizmet ile Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmet sağlayan belediye unvanına sahip olmuştu. Bugün itibariyle 3 yeni hizmet daha e-devlette aktif hale getirilerek toplam hizmet sayısı 49’a yükseldi.

İnegöl Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, son olarak vatandaşların kütüphanecilik hizmetlerini online olarak yapabileceği e-devlet üzerinden Belediye Kütüphanelerinde Katalog Tarama, Belediye Kütüphanelerine Üyelik Başvurusu ve Belediye Kütüphaneleri Üyelik Bilgisi Sorgulama başlıklarını aktif hale getirdi. Vatandaşlar artık kütüphanecilikle ilgili bu 3 hizmeti online olarak gerçekleştirebilecekler.

İnegöl Belediyesi olarak teknoloji çağının gerekliliklerini eksiksiz şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Alper Taban, “Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği kütüphanelerimiz için 3 ayrı işlem e-devlette hizmete sunuldu. Artık e-devlet üzerinden Belediye Kütüphanelerinde Katalog Tarama, Belediye Kütüphanelerine Üyelik Başvurusu ve Belediye Kütüphaneleri Üyelik Bilgisi Sorgulama başlıkları aktif hale getirildi. Devreye alınan bu hizmetlerin kurumumuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı