Kemer Belediye personeline iş güvenliği semineri

Belediye personeline iş güvenliği semineri

Paylaş
Belediye personeline iş güvenliği semineri

Belediye personeline iş güvenliği semineri

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hizmet içi eğitim kapsamında, belediye personeline iş güvenliği ve iş sağlığı kapsamında eğitim verildi.

Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda doktor Gülsüm Akıncı tarafından verilen eğitime, belediyedeki kadrolu ve taşeron firma çalışanları katıldı. Akıncı, belediye çalışanlarına temel iş güvenliği, kişisel koruyucu donanımlar, ilk yardım, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve personellerin yasal hakları hakkında bilgiler verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından olan Kemer'de sürekli çalışmalar yapıyoruz. Belediye personellerimizin de iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili sorun yaşamamaları için eğitim seminerleri düzenliyoruz. Personellerimize bu konularda eğitimler vererek, bu konuya önem vermelerini istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı