Spor Belfodil'de son dakika!

Belfodil'de son dakika!

Paylaş
Belfodil'de son dakika!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Cezayirli forvet Ishak Belfodil'in transferinden vazgeçti.

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon İtalya’nın Parma takımında forma giyen Belfodil ile ilgilendiklerini ve çeşitli görüşmelerde bulunduklarını hatırlattı.

Son olarak 3 gün önce Cezayirli oyuncunun babası ve menajerinin Bursa’ya geldiklerini ve 2 gün kentte kaldıklarını anımsatan Kocaman "Hem babası hem de menajeriyle yaptığımız görüşmelerde prensip anlaşmasına vardık" dedi.

Oyuncunun babası ve menajerinin kentten ayrılırken kendilerinden 10 Temmuz’a kadar süre istediklerini belirten Kocaman, şunları kaydetti:

"Yaptığımız anlaşmaya göre Belfodil, bugün kente gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacaktı. Ancak prensip anlaşmasına varmamıza rağmen oyuncu ve menajeri daha farklı isteklerde bulunmaya başladı. Ücrette farklı taleplerde bulundular. Bunun üzerine başkanımız Recep Bölükbaşı ile bir toplantı gerçekleştirdik. Oyuncunun ve menajerinin tutarsız davranışlarından dolayı bu transferden vazgeçtik. Bursaspor Kulübü olarak bizim etik değerlerimiz var.

Kimse bu etik değerlerimizi çiğneyemez. Bu transferde kesinlikle Bursaspor’un değerlerini düşünerek hareket ettik."

Kocaman, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, vakit geçirmeden alternatif isimlere yöneldiklerini de sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı