Spor Ben Arfa'nın menajeri konuştu: Fenerbahçe...

Ben Arfa'nın menajeri konuştu: Fenerbahçe...

Paylaş
Ben Arfa'nın menajeri konuştu: Fenerbahçe...

Galatasaray’ın Hatem Ben Arfa açıklaması, Sarı-Lacivertli kulüpte küçük çaplı bir telaşa yol açarken, futbolcu ile menajerinden garanti geldi...

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ve kulübü Paris Saint-Germain ile maddi sorunlarını çözmesini beklediği Hatem Ben Arfa'yla ilgili Galatasaray'dan gelen açıklama sarılacivertlilerde küçük çaplı bir telaşa yol açtı.

Sarı-kırmızılıların Sportif Direktörü Cenk Ergün, önceki gün yaptığı açıklamada "Ben Arfa ile daha önce görüştük Paris'te kalmak istediğini söyledi. Şimdi ayrılmak istiyormuş, yine talip olacağız" sözleri Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi.

BU HAFTA KRİTİK


Sarı-Lacivertli yetkililer, Ben Arfa'nın menajerine durumu ileterek bilgi istedi. Fransız yıldızın menajeri, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynayacak" garantisini verirken, "Şu an Türkiye'den başka kulüple görüşmüyoruz. Sizinle anlaştık. PSG'deki alacak sorununu çözersek imzayı atacağız. Türkiye'de sadece Fenerbahçe forması giyeceğiz" dediği öğrenildi. Ben Arfa'nın bu hafta kulübü ile olan sorununu çözmesi bekleniyor.

PSG'NİN TEKLİFİ: ZARARIMIZA ORTAK OLUN!


Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Ben Arfa'nın, PSG'den 7 milyon Euro alacağı olduğunu ve bunu halletmek için beklediğini duyurmuştu. Fransız kulübünün Fenerbahçe'ye "Bu alacağı birlikte ödeyelim. Biz onu bonservissiz olarak size vereceğiz. Siz bu alacağın yüzde 50'sini Ben Arfa'nın sözleşmesine ekleyin. Böylece biz yükten kurtulalım, siz de istediğiniz transferi gerçekleştirin" teklifini sunduğu öğrenildi. Ancak Sarı-Lacivertliler bu teklife şu an için olumlu yanıt vermedi.

Sabah

Haberin Devamı