Spor 'Ben gerizekalı mıyım?'

'Ben gerizekalı mıyım?'

Paylaş
'Ben gerizekalı mıyım?'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in NTV yayınına bağlanarak kendisini sormasını ve Galatasaray ile ilgili kullandığı iddia edilen ifadelere açıklık getirdi

İngiltere'de oynana Manchester United maçının ardından eleştirilerde bulunan Rıdvan Dilmen, sözlerine açıklık getirdi.

Rıdvan Dilmen, NTV'deki yayına canlı bağlanarak "Rıdvan orada mı sorusunu" yönelten Fatih Terim'i telefonla aradığını söyledi.

"FATİH TERİM'İ ARADIM VE KONUŞTUM"

Fatih Terim'i arayarak görüştüğünü söyleyen Dilmen, "Bu konu gerçekten ciddi bir konu. Ben bunu anlatmak zorunda değilim, neden bu konu buraya kadar geldi ben de anlamadım. Dün Fatih Terim'i aradım ve konuştum. Hocamla, NTV'ye bağlandığında beni sormasıyla ilgili bir soru yönelttim, bu konuların nereden çıktığını o da bilmiyor. Hocam, bana "Allah dedi, nereden çıktı bu söylemler. Beni aradıklarında ben takım otobüsündeydim. Rıdvan da orada mı diye sordum" dedi.

Hocam, Güntekin'in sesini duyunca benim de orada olduğumu sanmış. Durum bundan ibaret" ifadelerini kullandı.

"SÖYLEMEDİĞİM CÜMLE İÇİN KENDİMİ SAVUNMAM"

Galatasaray gruptan çıkamaz ya da sıfır çeker şeklinde bir açıklamada bulunmadığını ifade eden Dilmen, "Ben gerizekalı mıyım? Ben söylemediğim bir cümle için kendimi savunmam. Söyledikleri tarihte zaten Manchester United ile Galatasaray oynuyor, daha 1. hafta. İki Cluj ve iki Braga maçı oynanmamış. Ben de gerizekalıyım ya Galatasaray gruptan çıkamaz diyeceğim. O gün Galatasaray'ı teknik olarak eleştirdik ancak Galatasaray sıfır puan falan çeker demedim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı