Magazin Bengü'nün aracında 'ölüm kilidi'

Bengü'nün aracında 'ölüm kilidi'

Paylaş
Bengü'nün aracında 'ölüm kilidi'

Dün sabah gelen Bengü'nün trafik kazası geçirdiği haberi büyük üzüntü yarattı. Kazadan sonra otomobildeki görüntüler ise ölümcül hatayı ortaya koydu

Ünlü şarkıcı Bengü'nün içinde bulunduğu minibüs dün sabah TEM'de kaza yapmış; Bengü ve şoförü kazadan yaralı kurtulurken, koruması yaşımını yitirmişti

Kazadan sonra otomobildeki emniyet kemerlerinin 'ölüm kilidi' olarak adlandırılan şekilde bağlandığı görüldü. Otomobildekilerin, 'araç, uyarı sinyali vermesin' diye emniyet kemerini alttan bağlamalarına ölüm kilidi adı veriliyor.

Karayollarında seyahat edenlerin başvurduğu bu 'yöntem' ise ölümlere yol açıyor. Bengü'nün ölümden döndüğü kazadan sonraki görüntüler bu yüzden herkes için düşündürücü bir örnek oluşturuyor.

Bu arada, yaklaşık 1,5 saat süren operasyonun ardından Bengü'nün sağlık durumu ile ilgili ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Şükrü Yazar açıklama yaptı. Yazar, "Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip, kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanımın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek" dedi.

Korumasının öldüğü söylenmedi


Ameliyat sonrası sanatçı arkadaşları Bengü'yü ziyaret etti. Murat Boz'dan sonra hastaneye giden Demet Akalın, Bengü'ye koruması Ümit'in öldüğünün söylenmediğini açıkladı. Bengü'nün bir dönem küs olduğu ve geçen aylarda barıştığı Akalın, "Bengü'yü iyi gördüm ameliyat çıkışında, azıcık güldürdüm onu... Allah korumuş. Korumasını bilmiyor. Odasına girenler tembihli... Allah rahmet eylesin" şeklinde tweet attı.

Haberin Devamı