Magazin 'Beni hapla bayıltıp kaçırdı'

'Beni hapla bayıltıp kaçırdı'

Paylaş
'Beni hapla bayıltıp kaçırdı'

Yapımcı ve oyuncu Ferhat Gündoğdu'nun eşi "Beni hapla bayıltmışlar. Yolda kendime geldiğimde el ve ayaklarımı bağladılar" dedi

Yapımcı ve oyuncu Ferhat Gündoğdu’nun, evi terk edip sığındığı Adana’daki yakınlarının yanından ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağlayıp ciple İstanbul’a kaçırırken polisin kurtardığı eşi Zeynep Gündoğdu, "Beni hapla bayıltmışlar. Yolda kendime geldiğimde el ve ayaklarımı bağladılar" dedi. Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Ferhat Gündoğdu ve yanındaki 3 kişi ise bugün adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Aksaray- Adana karayolunun kent girişinde rutin güvenlik kontrolü yaptığı sırada 34 MPS 50 plakalı bir cipi durdurdu. Bu sırada cip içinde ’Kurtarın beni kaçırıyorlar’ diyen bir kadının sesi duyuldu. Hemen cipe yönelen polis, kadının el ve ayaklarını koli bandıyla bağlı olduğunu gördü. Polisler, kimlik kontrolünde cipte bulunanların sinema sanatçısı ve yapımcı 42 yaşındaki Ferhat Gündoğdu , eşi 34 yaşındaki Zeynep Gündoğdu, 23 yaşındaki Yıldırım İ., 49 yaşındaki İsmet Y. ve 28 yaşındaki Adem Y. olduğunu belirledi.
El ve ayakları bağlı, vücudunun çeşitli yerlerinde dayak izi olan Zeynep Gündoğdu, eşi Ferhan Gündoğdu’nun kendisini dövüp bağlayarak İstanbul’a kaçırdığını söyledi. Bunun üzerine sanatçı Ferhat Gündoğdu ile yanındaki Yıldırım İ., İsmet Y. ve Adem Y. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yapılan sağlık kontrolünde Zeynep Gündoğdu’nun dayağa bağlı olarak yüzünde, el ve ayaklarında ise koli bandıyla bağlandığı için doku zedelenmeleri saptandı.

"BASKILARA DAYANAMAYIP KAÇTIM"

Polise verdiği ifadesinde Zeynep Gündoğdu, 15 yaşında evlendiğini ve 3 çocuk annesi olduğunu söyledi. Eşi Ferhat Gündoğdu’nun kendisine sürekli baskı yaptığını söyleyen Gündoğdu, "Ferhat beni evden dışarı çıkartmıyor. Sadece doğumda ve düğünde dışarı çıktım. Onun dışında hiçbir yere çıkartmıyor" dedi.

Baskılara dayanamayıp Adana’daki akrabaları Y.S. ve H.S.’nin yanına kaçtığını kaydeden Zeynep Gündoğdu, "Ferhat akrabalarımı aramış, onları ölümle tehdit etmiş. Beni ilaçla bayıltmalarını söylemiş. Onlar da tehdit sonucu beni hapla bayılttılar.

Bayıldıktan sonra da Ferhat ve adamları almış beni. İstanbul’a götürürken yolda kendime geldim. Tepki gösterince de dövüp, el ve ayaklarımı bağladılar" diye konuştu.

Aksaray’a gelen akrabaları Y.S. ve H. S. de Zeynep Gündoğdu’nun bu anlattıklarını doğruladı. Zeynep Gündoğdu, tedavisi ve ifadesinin alınmasının ardından bu akrabalarına teslim edildi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Yanındaki 3 kişiyle gözaltına alınan oyuncu ve yapımcı Ferhat Gündoğdu’ ise eşi Zeynep’in suçlamalarını kabul etmedi. Ferhat Gündoğdu sorgusunda, "Ben hap verdirtmedim. Eve gittim. Onlar da bana eşimi teslim etti. Ben de aldım İstanbul’a götürüyordum. Ne dayak attım, ne de zorla kaçırdım. Tamamen yanlış anlaşılma. Sadece tartıştık" dedi.

Haberin Devamı

Ferhat Gündoğdu ve yanında bulunan Yıldırım İ., İsmet Y. ve Adem Y., emniyetteki sorgularının ardından ’kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi.

FERHAT GÜNDOĞDU VE YANINDAKİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI


yapımcı ve oyuncu Ferhat Gündoğdu ile yanında bulunan Yıldırım İ., İsmet Y. ve Adem Y., Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Eşi Zeynep Gündoğdu’yu kaçırmakla suçlanan Ferhat Gündoğdu ve yanındaki 3 kişi, ’kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaktan’ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)