Magazin 'Beni ve oğlunu mağdur ediyor'

'Beni ve oğlunu mağdur ediyor'

Paylaş
'Beni ve oğlunu mağdur ediyor'

Mehmet Ali Erbil'in boşanma davası açtığı eşi Tuğba Erbil, kendisinin ve oğlunun ailesi sayesinde ayakta kaldığını söyledi

Kredi kartlarını iptal etti

Mehmet Ali Erbil ile 5 yıllık eşi, oğlu Ali Sadi’nin annesi Tuğba Erbil 2 ay önce ayrıldı. Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil’in “Geri dön” ısrarlarına rağmen geri adım atmadı. Ve 1 ay önce boşanma davası açtı.

Tuğba Erbil “Eşimin telefonuna gelen aşk mesajlarını yakaladım. Defalarca aldatıldığımı gördüm. Hayatında her meslek grubundan kadın varmış. Yalnızca ihanet değil, kumar hastalığı da söz konusuydu. Sevdiğim adam yok artık” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in bu açıklamanın ardından çok sinirlenip Tuğba Erbil’e verdiği 3 kredi kartını, sağlık ve hayat sigortasını iptal ettirdiği ortaya çıktı.

‘Önceki eşleri gibi olamam’

Oğlu Ali Sadi ile olan harcamalarını ailesinin karşıladığını söyleyen Tuğba Erbil “Ulus’ta tuttuğum villanın parasını ailem veriyor, Mehmet Ali değil. Günde 60 bin TL harcadığım iddia edilmiş.

Mümkün değil. Ben bu parayı bir günde harcayacak kadın değilim. Önceki eşleri Mehmet Ali’nin yaptıklarına göz yummuş. Ama ben kaldıramadım.

Ailem olmasaydı sefil bir hayat sürerdim. Çünkü Mehmet Ali bana olan kızgınlığından evimizin ve oğlumuzun harcamalarını da bir anda kesti” dedi.

Tuğba Erbil önceki gün de Mehmet Ali Erbil’in mallarına ihtiyat-i tedbir kararı koydurdu.

Tuğba Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’den istediği mal ve paranın dökümü şöyle:

Bodrum’da 1.5 milyon liralık yazlık
Tarabya’da 3 milyon dolarlık villa
3 milyon lira para, 37 bin 500 lira nafaka
Astoria’daki penthouse daire.

2

Haberin Devamı