Magazin Benzemez Kimse Sana'da kahkaha dolu anlar

Benzemez Kimse Sana'da kahkaha dolu anlar

Paylaş
Benzemez Kimse Sana'da kahkaha dolu anlar

Deniz Özerman'ın gösterisini değerlendiren Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru'ya 'Bir gün memesinin ucunu gören olmuş mu?' sözleri stüdyodakileri kahkahaya boğdu

Star Tv'nin beğeniyle izlenen yarışması Benzemez Kimse Sana yeni bölümleri ile ekrana kilitledi. Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Benzemez Kimse Sana'ya Seyfi Dursunoğlu'nun bir diğer jüri üyesi Nükhet Duru'ya yönelik sözleri damgasını vurdu.

Haberin Devamı

"ŞU MEME UCUNU KİMSE GÖRMÜŞ MÜ?"

Sezen Aksu'nun 'Gül memeler' şarkısını seslendiren bir Demet Tiyatro’nun Asuman’ı oyuncu Deniz Özerman'la ilgili değerlendirme sırasında Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru'ya 'Bir gün memesinin ucunu gören olmuş mu?' sözleri stüdyodakileri gülme krizine soktu.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer26265","26265","201501","26265-247795.jpg","1", "0","Seyfi Dursunoğlu'ndan Nikhet Duru'ya 'meme ucu' çıkışı");

AŞK DOKTORU COŞKUNDENİZ'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Benzemez Kimse Sana yarışmasına Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve 'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz damgasını vurdu. Mehmet Coşkundeniz, yarışmada geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Murat Göğebakan'ın Ayyüzlüm şarkısını seslendirdi.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer26266","26266","201501","26266-247808.jpg","1", "0","Benzemez Ki

PROGRAMDA KİMLER YARIŞIYOR

Üçüncü sezon yarışmacıları;

•Çocuklar Duymasın’ın patronu oyuncu Demet Tuncer,

•VINE fenomeni Eylül Öztürk (Memeli Mestan),

•Bir Demet Tiyatro’nun Asuman’ı oyuncu Deniz Özerman,

•Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler,

•Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ‘Aşk Doktoru’ Mehmet Coşkundeniz,

•Sunucu ve oyuncu Hakan Ka,

•Star TV’nin başarılı dizisi aşkın Bedeli’nin Yaman’ı oyuncu Özgür Özberk ve

•Mandıra Filozofu’nun Şükrü’sü oyuncu Eser Eyüboğlu Athena Grubu solisti Gökhan Özoğuz’un ‘Ben Böyleyim’ parçası ile 8 yarışmacının muhteşem bir açılış yaptığı “Benzemez Kimse Sana” ’da bir çok ilk yaşandı.