Spor Berbatov İstanbul'da

Berbatov İstanbul'da

Paylaş
Berbatov İstanbul'da

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Manchester United'in Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov Atatürk Havalimanı'nda DHA tarafından görüntülendi

Sevgilisi ile birlikte Dubai’de tatilde bulunan Bulgar golcü Dimitar Berbetov, sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla İstanbul aktarmalı olarak Dubai’den ülkesine dönmek için Atatürk Havalimanı’na geldi.

Haberin Devamı

Sevgilisinin rahatsızlanmasıyla Sofya’ya gitmekten vazgeçen ve uçuşunu iptal ettiren Berbatov, yaklaşık 4 saat Atatürk Havalimanı Port Clinic Sağlık Merkezi’nde sevgilisinin tedavisi için bekledi. Tedavinin ardından özel bir araçla Atatürk Havalimanı’ndan ayrılan Berbatov ve sevgilisinin geceyi İstanbul’da bir otelde geçireceği öğrenildi. Bu arada Berbatov soruları yanıtsız bırakırken, sevgilisi ile görüntülenmesine tepki gösterdi.

Manchester United’de forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılacağını açıklayan Bulgar golcü Dimitar Berbatov’un, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunduğu bildirildi.

DHA