Magazin Beren Saat 'dağıttı'

Beren Saat 'dağıttı'

Paylaş
Beren Saat 'dağıttı'

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin iki başarılı oyuncusu önceki gece de eğlenceyi sonuna dek yaşayanlardandı

3 yıllık sevgilisi yönetmen Levent Semerci'den ayrıldıktan sonra setinin olmadığı her gece bir mekanda eğlenen Beren Saat, önceki gün de Fatmagül'ün Suçu Ne?'deki yengesi Esra Dermancıoğlu ile, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı obkejtiflere yansıdı.

Haberin Devamı

Oldukça alkollü oldukları gözlenen ikili, ayakta durmakta dahi zorluk çekerken bir de çalgıcılara yakalanmalarıyla ortalık cümbüş alanına döndü.

Beren Saat'i görünce 2 dakikada söz besteleyen çalgıcılar, ilk olarak Beren Saat'e 'Bihter abla' diye seslenirken, cevap alamamaları üzerine 'Fatmagül yengeciğim bir çorba parası versene be Fatmagül yengeciğim biz de yolumuzu bulalım" diyerek çalgıları eşliğinde serenatta bulundular. Bu arada alkolün etkisi ile ayakta dahi durmakta zorluk çeken ikiliden Beren Saat, basın mensuplarından kaçmaya çalışırken açık olan bluzunun düğmesinden sütyeni göründü. Bir kıyafetinin azizliğine uğrayan Saat, bir yandan üstünü toparlarken, bir yandan ise hızla taksiye binmeye çalışıyordu.

Haberin Devamı

Beren Saat önceki gün gündüz saatlerinde ise bir arkadaşı ile geldiği City's Nişantaşı'nda aracını beklerken görüntülendi. Genelde fotoğrafının çekilmesini pek istemeyen ve rahatsız olan Beren Saat bu kez objektiflere gülerek poz verdi. Bu davranışı ile çevresindekilerden takdir toplayan Beren Saat için 'ne kadar naif ve canayakın bir kız' dedi.

MİLLİYET