Magazin Berkay konser öncesi saunaya giriyor spor yapıyor

Berkay konser öncesi saunaya giriyor spor yapıyor

Paylaş
Berkay konser öncesi saunaya giriyor spor yapıyor

Haftanın üç-dört günü performans sergileyen Berkay, konser öncesi spor yaparak güç topluyor. Berkay, yarım saat saunada kalıp ardından spor yaptıktan sonra sahneye çıkıyor

Geçen yıl 100 konser vererek yılı şampiyon olarak kapatan Berkay; 2019'da konserlerine tam gaz devam ediyor. Her çarşamba People'da sahneye çıkan Berkay, neredeyse haftanın üç-dört günü performans sergiliyor.

Haberin Devamı

Ocak ayında 15 konser verecek olan şarkıcı, bu yıl da şampiyonluğunu kimseye bırakmayacak gibi görünüyor. Bu yoğun temposuna rağmen, sahnesinde performansı hiçbir zaman düşmeyen Berkay'ın enerjisinin sırrı da ortayı çıktı.

Popçu, her konserine sporcu gibi hazırlanıyor. Berkay; birçok sanatçı gibi sahne öncesi uyuyup dinlenmeyi tercih etmiyor, tam tersi sporla güç topluyor. Her sahne öncesi saunada yarım saat geçiren popçu, ardından spor yapıp konserine çıkıyor.

İKINCİ KEZ KIZ BABASI OLACAK

Geçen aylarda ikinci kez baba olacağının müjdesini veren Berkay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Eşi Özlem Ada Şahin'le 1.5 yaşında Arya adında bir kızları olan Berkay, yine kız babası olacak. Şarkıcı, "Bu duyguyu ikinci kez yaşayacağım için çok mutluyum" dedi. Berkay-Özlem Ada Şahin çiftinin ikinci kızlarının ismi Zeynep olacak. (GÜNAYDIN)

Haberin Devamı