Kemer Berlin'de Kemer'e yoğun ilgi

Berlin'de Kemer'e yoğun ilgi

Paylaş
Berlin'de Kemer'e yoğun ilgi

Berlin'de Kemer'e yoğun ilgi

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı işbirliğiyle 53'üncü ITB Berlin Turizm Fuarı'nda açılan Kemer standı yoğun ilgi gördü.

181 ülkeden toplam 11 bin katılımcının yer aldığı ITB 53'üncü Berlin Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılış konuşması ile başladı. 10 Mart'a kadar devam edecek fuara Antalya'dan katılan kurum ve firmalar 1000 metrekarelik bir alanda tanıtılıyor. Fuarı bu yıl 180 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

KEMER'İN ZENGİNLİKLERİ TANITILIYOR

Berlin Turizm Fuarı'nda Kemer Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) işbirliğiyle açılan Kemer standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden konuklara Kemer'in tarihi, doğal ve turistik güzellikleri, tesislerinin kalitesi ve Kemerlilerin konukseverliği anlatılırken, çeşitli tanıtım materyalleri de hediye ediliyor.

VALİ KARALOĞLU KEMER STANDINDA

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar da standı ziyaret ederek, stant görevlileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca standı ziyaret eden tur operatörleri ve seyahat acentesi yetkililerine ilçenin turizm potansiyeli hakkında detaylı bilgiler verildi.

'ALMAN PAZARINDAN UMUTLUYUZ'

Mart ayı belediye meclis toplantısı ile çakışması nedeniyle bu yılki fuar açılışında yer alamayan Kemer Belediye Başkanı ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, "Bu sezon Almanya'dan ilçemize gelen turist sayısında önemli bir yükseliş bekliyoruz. Erken rezervasyonlarda geçen yıla göre artış olduğunu gözlemliyoruz. Kemer'imizde kitle turizminin yanı sıra doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Bu geniş turizm seçeneklerimizi ülkemizde ve dünyada her gittiğimiz yerde anlatıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı