Magazin Berna Laçin'in Medine tweetine Alişan tepki gösterdi

Berna Laçin'in Medine tweetine Alişan tepki gösterdi

Paylaş
Berna Laçin'in Medine tweetine Alişan tepki gösterdi

Oyuncu Berna Laçin, cinsel istismar olayları üzerine idam cezasının gündeme gelmesine sosyal medya hesabından 'İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı!' sözleriyle tepki gösterdi. Berna Laçin'in paylaşımına Alişan'dan sert cevap geldi

Üst üstte gelen çocuk ölümlerinin ardından sosyal medya kullanıcıları idam istekleri için hashtag başlattı.

Haberin Devamı

Oyuncu Berna Laçin de cinsel istismar suçluları için istenen idam cezasına karşı çıktı.

Berna Laçin, ''İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!'' şeklinde tweet attı.

Paylaşıma çok sayıda tepki gelmesi üzerine Berna Laçin, ''İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim!Deli miyim! Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi!'' şeklinde tweet atarak yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

ALİŞAN TEPKİ GÖSTERDİ

Berna Laçin'in bu sözlerine Alişan'dan çok sert tepki geldi.

Alişan, "Medine topraklarını gidip görsün bence!! Orada peygamber efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!" ifadelerini kullandı.