Futbol Beşiktaş 2 - 1 Hapoel Beer Sheva
Paylaş
Beşiktaş 2 - 1 Hapoel Beer Sheva

Beşiktaş Galatasaray ile oynayacağı dev derbi öncesinde Avrupa Ligi'nde 3-1 yendiği Hapoel Beer Sheva ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. Rakibini sahadan silen temsilcimiz 24 Mayıs 2017 tarihinde Stockholm'de oynanacak final karşılaşmasına göz kırptı!

Maç sona erdi Beşiktaş 2 - 1 Hapoel Beer Sheva

87.DK: Gelişen Beşiktaş atağında sol kanatta topla buluşan Cenk ceza sahasına kadar topu sürdükten sonra şutunu çekti. Onun vuruşunda top kalecinin altından filelerle buluştu.

86.DK: GOLL! ( 2-1 )

78.DK:
Maor Bar Buzaglo'nun sağ kanattan kullandığı kornerde William'ın vuruşu yandan dışarıya gitti.

72.DK: Talisca'nın sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında topu tekrar alan Talisca'nın sol kanattan ortasında Marcelo'nun kafa vuruşu dışarıya gitti.



70.DK: Gökhan İnler top kaybı yaptıktan sonra gelişen Hapoel atağında Ogu ceza sahası dışından şansını denedi. Onun vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

66.DK: Talisca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı. Sonrasında hızlı gelişen Hapoel atağında Ben Sahar'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruşu Fabri çıkardı. Bu kez Hapoel korner kullanacak.

64.DK: Maalef top ağlarımızda. Gelişen Hapoel atağında Ghadir'in sol kanattan ortasında Anthony Nwakaeme topu ağlara gönderdi.

64.DK: gol (1 -1 )

55.DK:
Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı kornerde Marcelo'nun kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

50.DK: Gökhan İnler serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra ceza sahasında topla buluşan Babel arka direğe orta yapmak istedi ancak savunma araya girdi.

48.DK: Gelişen Beşiktaş atağında Aboubakar rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi Beşiktaş 1 - 0 Hapoel Beer Sheva ​


43.DK: Gelişen Beşiktaş atağında Talisca ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.



36.DK: Mohammad Ghadir'in sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu karşıladı.

35.DK: Hapoel tehlikeli geldi. Mohammad Ghadir'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Ben Sahar'ın vuruşunu Fabri kurtardı. Sonrasında sol kanatta topu alan Ben Turgeman;'ın ortasını Necip karşıladı ve top dışarıya gitti. Hapoel korner kullanacak.

32.DK: Hızlı gelişen Hapoel atağında ceza sahasında topla buluşan Ben Sahar yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

23.DK: Mohammad Ghadir'in kullandığı serbest vuruşta John Ogu'nun ceza sahasından yaptığı vuruş savunmadan geri döndü. Sonrasında dönen topu alan Ovidiu Hoban'ın şutu üstten dışarıya gitti.

17.DK: Gelişen Beşiktaş atağında sol kanattan ceza sahasına giren Babel Quaresma'yı topla buluşturmak istedi ancak savunma araya girdi. Sonrasında ceza sahasında topu önünde bulan Aboubakar Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

17.DK: GOLLL (1-0)

10.DK: Beşiktaş etkili geldi. Ön alanda pres yaparak topu kazanan Quaresma ceza sahasına doğru hareketlenen Babel'i topla buluşturdu. Babel'in vuruşunda top yine savunmadan geri döndü.

4.DK: Babel serbest vuruşu paslaşarak kullandıktan sonra Beşiktaşlı oyuncular kendi aralarında pas yapıyor.

1.DK: Maç başladı

İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş: Fabri, Tosic, Marcelo, Beck, Atınç, Quaresma, Necip, Gökhan, Talisca, Babel, Aboubakar


Hapoel Beer Sheva: Goresh, Turjmen, Tzedek, Ghadir, Nwekaeme, Hoban, Ben Sahar, Broun, Ohayon, Soares, Ogu


KARTAL NASIL TUR ATLAR?



Siyah-Beyazlılar, bugün, galibiyet, beraberlik ve her türlü tek farklı mağlubiyetlerin yanı sıra, 2-0’lık yenilgide bile tur atlayacak. İsrail ekibinin turu geçmesi için 3-0, 4-2, 5-3 gibi skorlarla kazanması gerekiyor.


Beşiktaş tribünleri, "Beşiktaş'ın çocuğu Aziz Yıldırım" tezahüratı yapıyor

AVRUPA'DA 196. RANDEVU


UEFA’da bu akşam Hapoel Beer- Sheva’yla karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, Avrupa arenasında 196. maçına çıkacak. Daha önce çıktığı 195 maçtan 74 galibiyet, 41 beraberlik ve 80 mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, rakip fileleri 255 kez havalandırıp kalesinde ise 275 gol görmüştü.


UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turu eşleşmeler

Athletic Bilbao- APOEL
Legia Warszawa – Ajax
Anderlecht – Zenit
Astra Giurgiu – Genk
Manchester United – St. Etienne
Villarreal – Roma
Ludogorets – Kopenhag
Celta de Vigo - Shakhtar Donetsk
Olympiakos – Osmanlıspor
Gent – Tottenham Hotspur
Rostov - Sparta Prag
Krasnodar - Fenerbahçe
Mönchengladbach – Fiorentina
AZ Alkmaar – Lyon
Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva
PAOK - Schalke

Haberin Devamı