Spor Beşiktaş: 3 -Kasımpaşa: 3

Beşiktaş: 3 -Kasımpaşa: 3

Paylaş
Beşiktaş: 3 -Kasımpaşa: 3

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki kapanış maçı müthiş bir düelloya sahne oldu. Kasımpaşa, lider Beşiktaş'a karşı 3 kere öne geçse de Kara Kartal 90+3. dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1 puanı kurtardı. Beşiktaş'ın diğer gollerini Rhodolfo ve Mario Gomez atarken Kasımpaş'nın gollerini Eren derdiyok (2) ve Donk attı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının finalinde Beşiktaş Kasımpaşa maçı oynanıyor. Mücadele Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile başladı.

Maça Beşiktaş hızlı başladı ve daha 1. dakika dolmadan kaleyi yokladı. Sağ kanatta topla buluşan Quaresma'nın ceza sahası dışından şutu auta gitti.

Beşiktaş Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 10 dakika geride kalırken Beşiktaş'ın baskılı ve iştahlı oyunu dikkat çekti.

Beşiktaş gole çok yaklaştı!

15. dakikada Siyah-Beyazlılar Oğuzhan ve Rhodolfo ile gole çok yaklaştı. Quaresma'nın sol kanattan yaptığı ortayı savunma uzaklaştıramadı. Oğuzhan'ın kafa vuruşunu kelci İsaksson tokatladı ancak top Rhodolfo'nun önünde kaldı. Brezilyalı futbolcunun uzak kale direğinin önünden yaptığı vuruş auta gitti.

Kasımpaşa Eren'le golü buldu


24. dakikada Kasımpaşa sol kanattan etkili geldi. Ceza sahasına yapılan ortayı Milosevic uzaklaştıramadı ve Tunay Torun'un içeriye çevirdiği topta Eren Derdiyok topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Rhodolfo'dan jet yanıt!


Kasımpaşa golünün ardından Beşiktaş Kasımpaşa kalesine yaptığı ilk atakta golü buldu. 27. dakikada kullanılan Oğuzhan'ın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Isaksson topu uzaklaştıramadı ve Rhodolfo, önünde kalan topu ağlarala göndererek takımına beraberliği getirdi. Brezilyalı stoper Beşiktaş formasıyla bu sezon ilk golünü attı.

Donk'tan müthiş gol!


40. dakikada orta sahada topu kapan Ryan Donk, ceza sahası dışından yaptığı müthiş bir şutla topu filelere yolladı ve Kasımpaşa yeniden öne geçti.

Kasımpaşa, lider Beşiktaş önünde ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

Güneş iki değişiklik yaptı

İlk yarıyı 2-1 geride kapatan Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Necip ve Quaresma'yı oyundan alırken Gökhan Töre ve Sosa oyuna dahil oldu.

Mario Gomez sahnede!


Beşiktaş ikinci yarıya çok istekli başladı. oyuna ikinci yarıda dahil olan Arjantinli Sosa orta sahadan Mario Gomez'e müthiş bir pas attı. Gomez topu sürerek ceza sahasına girid ve şutunda top ağlarla buluştu: 2-2

Kasımpaşa bir kez daha önde!

Kasımpaşa ikinci yarıdaki ilk atağında golü buldu. 67. dakikada sol kanattan hızlı çıkan Kasımpaşa Eren Derdiyok ile maçta 3. kez öne geçti ve skor 3-2 oldu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş son oyuncu değişikliğini Milosevic-Cenk Tosun ile kullandı. 76'da Cenk Tosun'un şutunu kaleci kornere çeldi. Korneri hemen kullanan Cenk'in ortasında olcay'ın kafasını Kasımpaşa defansı çizgiden çıkarttı.

Bu dakikadan sonra Beşiktaş uzatmalara akadar pek varlık gösteremese de 90+3. dakikada Oğuzhan'ın ceza sahasına girerken verdiği pasta Ryan Donk Topa elle müdahele etti ve hakem Cüneyt Çakır penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Oğuzhan meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Beşiktaş maçın son dakikasında bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Kasımpaşa, lider Beşiktaş'ın 4 maçlık galibiyet serisine son verdi. Siyah-Beyazlılar ise bu maçta 1 puan çıkararak rakipleri arasındaki puan farkını 2'ye çıkardı.

Haberin Devamı