Spor Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonun ilk haftasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm ayrıntılar...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonuna galibiyetle başlamayı hedefliyor. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 2016-2017’de aynı başarıyı göstererek üçüncü yıldızı takmayı amaçlayan siyah-beyazlılar, ilk hafta mücadelesinde ligin yeni takımlarından Alanyaspor’u konuk edecek.

Beşiktaş Alanyaspor maçı ne zaman?

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki karşılaşma, yarın (20 Ağustos Cumartesi)saat 21.45’te Vodafone Arena’da oynanacak. Mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

Beşiktaş Alanyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki karşılaşma, yarın (20 Ağustos Cumartesi)saat 21.45’te Vodafone Arena’da oynanacak. Karşılaşma LİG TV'den canlı yayınlanacak.

Yeni transferler forma bekliyor

Siyah-beyazlılarda yeni transferler Adriano Correia, Gökhan Gönül ve Fabricio Agosto Gomez, ilk lig maçına çıkmak için teknik direktör Şenol Güneş’ten forma bekleyecek. Geçen sezonun devre arasında transfer edildikten sonra İspanya’nın Rayo Vallecano takımına kiralanan Aras Özbiliz de şans bulması halinde siyah-beyazlı formayı Vodafone Arena’da ligde ilk kez giymenin heyecanını yaşayan oyuncular arasında yer alacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş’ın Alanyaspor maçına, Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma ve Cenk Tosun muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı