Spor Beşiktaş aradığı golcüyü buldu

Beşiktaş aradığı golcüyü buldu

Paylaş
Beşiktaş aradığı golcüyü buldu

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Djibril Cisse'yi istediğini yönetime bildirdi ve görüşmeler başladı

Kalesini McGregor, savunmasını da Julien Escude’yle garantiye alan Beşiktaş, şimdi de gözünü forvet hattına çevirdi. Maliyeti düşük, kombine satışlarını harekete geçirecek ve takımın yapısına uyum sağlayacak bir isim arayışı içerisine giren siyah-beyazlılar, golcüsünü İngiltere’de buldu.

Başarısız bir Lazio macerasından sonra geçen sezonun devre arasında Queens Park Rangers’a transfer olan Djibril Cisse, menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerildi.

Siyah-beyazlıların hocası Samet Aybaba da, Cisse’nin hem hava toplarına hakim, hem de yerden etkili bir oyuncu olduğuna dikkat çekerek şartların oluşması halinde transferin bitirilmesini istedi.

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran’ın bizzat ilgilendiği görüşmelerde, önce kiralama alternatifi gündeme getirilecek. Eğer QPR Kulübü yanaşmazsa, Cisse için yöneticiler fedakarlıkta bulunacaklar ve transferi hediye edecekler.

Geçen sezon 8 Premier Lig maçında 6 gol atan Cisse, gördüğü 2 kırmızı kart nedeniyle soru işaretleri yaratmıştı.

Bu arada gelişmelerden haberdar olan Fransız yıldızın, 2009’daki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Edouard Cisse’yle görüştüğü ve Türkiye hakkında olumlu referans aldığı kaydedildi.

Haberin Devamı