Spor Beşiktaş, ayağının tozuyla çalıştı

Beşiktaş, ayağının tozuyla çalıştı

Paylaş
Beşiktaş, ayağının tozuyla çalıştı

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İngiltere'nin Liverpool takımına 1-0 yenilen Beşiktaş, İstanbul'a döner dönmez Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, 22 Şubat Pazar günü Eskişehirspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Siyah-beyazlılar, İngiliz rakibiyle yaptığı karşılaşma sonrası saat 07.30’da İstanbul’a döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne geçen oyuncular, burada Eskişehirspor karşılaşmasının ilk idmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, yaklaşık 1,5 saat süren idmanda koşunun ardından Liverpool mücadelesinde forma giyenler salonda açma germe hareketleriyle günü tamamladı. Diğer oyuncular ise pas, 5’e 2 top kapma ve minik kale maçlar yaptı.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve bireysel program dahilinde çalışan Cenk Tosun katılmadı.

Bu arada, İstanbul’u etkisine altına alan kar yağışında 35 santimetreyi bulan kar kalınlığı ile beraber tamamen kapanan antrenman sahalarının yoğun çalışma sonucu temizlendiği ve futbolcular için çalışma ortamı oluşturulduğu bildirildi.

Tekrar yola düşecekler

Liverpool ile oynadığı maç için zorlu bir yolculukla İngiltere’ye giden ve maçtan hemen sonra İstanbul’a dönen Beşiktaş, yarın da Eskişehirspor maçı için yollara düşecek. Rakibiyle oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın tamamlayacak siyah-beyazlı ekip, akşam özel uçakla Eskişehir’e giderek kampa girecek.

AA

Haberin Devamı