Spor Beşiktaş başını döndürdü

Beşiktaş başını döndürdü

Paylaş
Beşiktaş başını döndürdü

Kartal'ın anlaşmaya vardığı, ancak yabancı kontenjanını boşaltamadığı için henüz resmi olarak transferini açıklamadığı Guti, “Beşiktaş'ın teklifi iyiden öte çok cazip. Schuster olduğu için İstanbul'a gitmek istiyorum” dedi

Ricardo Quaresma’yı renklerine bağlayan Beşiktaş yönetimi, Real Madrid’in ünlü yıldızı Guti ile de 2.6 milyon euro karşılığında el sıkışmış, dünya spor kamuoyunda büyük ses getirmiş, Siyah-Beyazlı camiayı ayağa kaldırmıştı. Ancak kadrosunda 12 yabancı oyuncusu bulunan Beşiktaş, yabancı kontenjanı dolu olduğu için bu flaş transferi henüz resmi olarak açıklayamamıştı.

Haberin Devamı

Schuster'in eski öğrencisi

Madrid’de bir golf sahasının açılışını yaptığı sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İspanyol futbolcu, Siyah- Beyazlı kulübe gitmek için gün saydığını söyledi. Beşiktaş’ın teklifinin iyiden öte çok cazip olduğunu ifade eden Guti, “Beşiktaş’ın teklifi beni çok heyecanlandırdı. Teknik direktör Bernd Schuster olduğu için İstanbul’a gitmek istiyorum” şeklinde konuştu. Guti, Schuster’in Real Madrid’i çalıştırdığı dönemden eski öğrencisi. Bu arada Guti, tatilde olduğunu ve yazın tadını çıkardığını sözlerine ekledi.