Gündem Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Kuyruğunu kestirmem!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Kuyruğunu kestirmem!

Paylaş
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar: Kuyruğunu kestirmem!

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Hollanda ineğini keseceğini söyleyince Başkan Murat Hazinedar'dan tepki gecikmedi: Kuyruğunu kestirmem

Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz sonrası Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, çiftliğinde bulunan Hollanda cinsi ineklerden 1’ini keseceğini söylemesi üzerine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar tepki gösterdi. Başkan Hazinedar sosyal medya hesabından, “Sevgili kardeşim, ne Hollanda'nın faşistleşen iç siyasetine ne de ülkemizin iç siyasetine o ineğin kuyruğunu kurban ettirmem” dedi.

BİRİNİ KESECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ


Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan diplomatik kriz İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de gündemindeydi. Görüşmeler sırasında söz alan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Emirli’deki çiftliğinde bulunan Hollanda cinsi ineklerden birini keseceğini söylemişti. Sipahi, “Çok da güzel süt veriyordu ama bundan sonra kime süt verecekse versin. Allah onları bildiği gibi yapsın” demişti.

"O İNEĞİN KUYRUĞUNU KURBAN ETTİRMEM"



Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Hollanda'ya tepki olarak ineğini kesecek


Bu açıklamaya tepki gösteren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, yardımcısının açıklamasını soran bir takipçisine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Başkan Hazinedar takipçisine verdiği yanıtta, “Sevgili kardeşim, ne Hollanda'nın faşistleşen iç siyasetine ne de ülkemizin iç siyasetine o ineğin kuyruğunu kurban ettirmem” dedi.