Spor Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray transfer haberleri... Son gelişmeler...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray transfer haberleri... Son gelişmeler...

Paylaş
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray transfer haberleri... Son gelişmeler...

Süper Toto Süper Lig'in ikinci yarısı ocak ayının 20'sinde başlıyor. Lig henüz başlamadan üç büyüklerin transfer haberleri merak ediliyor... Milyonlarca taraftar son gelişmeleri araştırıyor... İşte detaylar...

Süper Toto Süper Lig'in ilk devresi 24 Aralık 2018'de sona erdi. İkinci yarı 20 Ocak'ta başlıyor... Takımlar eksiklerini gidermek için transfere hız verdi. Özellikle milyonlarca taraftarı bulunan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hangi isimlerle anlaştığı ve anlaşacağı merak ediliyor. İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

BEŞŞİKTAŞ, FENERBAHÇE, GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

BEŞİKTAŞ

Krasnodar'da forma giyen Burkina Fasolu ön libero Charles Kabore'nin adı bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılıyordu. Rus basını, Siyah Beyazlı yönetimin 30 yaşındaki futbolcu için ara transfer döneminde girişimde bulunacağını yazmıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isimle ilgili yapılan resmi açıklamada Beşiktaş'ın Krasnodar'a teklifte bulunduğu doğrulandı.

Kabore'nin menajeri Dmitry Selyuk, Rusya'da yayım yapan Izvestia gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş, Kabore'yi ocak ayında transfer edebilmek için bir teklif sundu. Ancak Krasnodar, bu teklifi geri çevirdi."

Öte yandan Piyasa değeri 5,5 milyon euro olarak gösterilen deneyimli ön liberoya henüz yeni bir sözleşme teklifinde bulunulmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Belçika basını, Beşiktaş’ın transferini resmen duyurdu. Voetbalkrant.com, daha önce Anderlecht ve Newcastle United forması giyen oyuncuyla Siyah-Beyazlılar’ın anlaştığını duyurdu.

Porto’da forma giyen ancak bu sezon beklediği şansı bulamayan Chancel Mbemba bütün kulvarlarda sadece 4 maçta görev aldı. Beşiktaş’ın bu transfer için Porto’ya 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, oyununun ise 4 yıllık mukavele imzalayacağı öne sürüldü.

Siyah-beyazlı yönetimin, Fulham’da uzun süredir kadroya bile giremeyen 31 yaşındaki İspanyol kaleciyi kiralamak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

FENERBAHÇE

Ara transfer döneminin en çok konuşulan futbolcuları arasında Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cesc Fabregas bulunuyor. Kulübüyle sözleşmesini feshetmek istediği ifade edilen 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun ismi Fenerbahçe için de geçiyordu. Oyuncuyla ilgili Sarı Lacivertliler'e bir güzel haber de yeni yıl öncesinde İtalya'dan gelmişti.

Fabregas'la ilgilenen kulüpler arasında yer alan Milan'da teknik direktör Gennaro Gattuso, Finansal Fair Play kuralları nedeniyle transferi gerçekleştirmelerinin zor olduğunu söylemişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Fransız basınından konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Ülkenin saygın spor gazetesi L'Equipe, oyuncunun önümüzdeki hafta yeni takımına imza atabileceğini yazdı. Gazetenin edindiği bilgilere göre Monaco kulübü, Fabregas transferini bitirmiş gibi görünüyor. Haberde transfer görüşmelerinin çok iyi geçtiği ve oyuncunun da Arsenal'dan eski takım arkadaşı Thierry Henry'nin takımına katılmaya çok sıcak baktığı ifade edildi.

Sezonun ikinci yarısında düşme potasından kurtulmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını yürütüyor. Kadrosundaki yabancı sayısı nedeniyle yabancı futbolcu transferi konusunda zorluk yaşayan sarı-lacivertli ekip Türk oyunculara yönelirken; Emre Mor, Yasin Öztekin ve Sadık Çiftpınar transferlerini bitirme noktasına getirdi.

Yapılacak transferleri Antalya kampına yetiştirmek isteyen Fenerbahçe iyice gaza bastı.

Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray ile Emre Mor için yarışa girerken, bu konuyla ilgili İspanyol medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray ile Emre Mor için yarışa girerken, bu konuyla ilgili İspanyol medyasından flaş bir iddia ortaya atıldı. AS gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçeli yetkililerin Celta Vigo'ya 21 yaşındaki kanat oyuncusuna karşılık Ozan Tufan takasını önerdiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Emre'nin böyle bir gelişmeden haberi olmadığı detay olarak paylaşılırken, oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş'ın hafta içinde İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği kaydedildi. Son olarak Emre Mor için Dortmund'a 13 milyon euro bonsevis ödeyen Celta Vigo'nun, Ozan Tufan takasını kabul etse bile üzerine para isteyeceği belirtildi.

Yasin Öztekin konusunda da sona gelinmek üzere.. Göztepe'den 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunu isteyen sarı-lacivertlilere, İzmir ekibinden sürpriz bir teklif geldi. Göztepe yönetiminin, sarı-lacivertlilerden Aatıf Chahechouhe'yu istediği ve iki kulübün transferde büyük ölçüde anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Bu doğrultuda tekrar İstanbul'a dönmeye sıcak bakan Yasin'in de birkaç gün içinde çubukluyu giyeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çitfpınar için de resmi teklifini yapan sarı-lacivertlilerin, Malatyaspor yönetiminden kararını mümkün olduğunca çabuk vermesini beklediği kaydedildi.

25 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş'ın da talip olması nedeniyle işi bir an önce bitirmek isteyen Fenerbahçeli yetkililer, Sadık'ı Antalya'da yapılacak kampa dahil etmek için görüşmeleri yoğun olarak sürdürüyor. Sadık'ın ikna edilmesi için de menajerlerle temasların sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

GALATASARAY

Devre arasında muhakkak santrfor transferi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Kariyerini Ekvador ekiplerinden Emelec'te sürdüren ve sözleşmesi bu ay sona erecek olan Marlon de Jesus, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.

Demba Ba ve Alan ile prensipte anlaşmaya varan Galatasaray, bu transferlerde yaşanabilecek bir olumsuzluk neticesinde Marlon'u alternatif olarak elinde tutmak istiyor. Daha önce İsrail'den Maccabi Haifa, portekizde'de Arouca formalarını giyen Marlon de Jesus, iki senedir ülkesi Emelec'te forma giyiyor. Geçen sezon 25 karşılaşmada oynayan ve 4 gol atan oyuncununteknik ekibe önerildiği ve onlardan geledek rapora göre hareket edileceği öğrenildi.

Galatasaray’la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Tottenham’dan ayrılmak isteyen Fernando Llorente’nin Galatasaray’la görüştüğünü yazan Daily Star, “Türkiye’ye gitmek seçeneklerinden biri. Çünkü burada oynayamıyor ve çok mutsuz. Fernando Llorente, Türk deviyle her konuda anlaştı ancak diğer seçenekleri de görmek istiyor” haberini yaparak bu transfer gelişmesini okuyucularına duyurdu.