Spor Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler geldi?

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler geldi?

Paylaş
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberleri... Kimler geldi?

Süper Toto Süper Lig'in başlamasına 3 gün kaldı... Transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Özellikle üç büyük kulübün taraftarı hangi futbolcuların geldiğini veya geleceğini araştırıyor. İşte detaylar...

Süper Toto Süper Lig'in ikici yarısı Akhisarspor Beşiktaş maçıyla başlıyor. Transfer dönemi devam ederken Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hangi tansferleri yapacağı merak ediliyor. Taraftarlar anlık olarak transfer haberlerini inceliyor. Peki, üç büyüklerin gündeminde hangi takımlar var.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

Transfer çalışmalarına devam eden ,Beşiktaş Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımından transfer ettiği milli futbolcu Muhayer Oktay'ı Türkiye'ye getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi.

Siyah-Beyazlılar bu transfer için Alman kulübüne sadece yetiştirme bedeli ödeyecek.

Muhayer Oktay'la Süper Lig ekibi Göztepe de ilgilenmiş ancak futbolcu Beşiktaş'ı tercih etmişti.

DOUGLAS ISRARI

Sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, İtalya'da umduğunu bulamayınca rotasını Süper Lig'e çevirdi. Siyah beyazlılar, Sivasspor'un Barcelona'dan kiraladığı Douglas Pereira dos Santos için temaslarını sıklaştırdı.

Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde geri çağrılmasına ve Sivasspor tarafından kiralamanın iptal edilmesine yönelik bir madde bulunduğu ve siyah beyazlıların bu maddeyi kullanarak hukuki engelleri aşmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ayrıca Kartal'ın bu transferi noktalamak için iki kulüp başkanı arasındaki iyi ilişkileri ve Fatih Aksoy transferinde sağlanan kolaylığı da kullanacağı belirtildi.

ESKİ GÖZDESİ TEKRAR GÜNDEMDE

Ryan Babel'in gidişi sonrası sol kanat takviyesini de gündemine alan Beşiktaş, eski gözdesi Tevhen Konoplyanka için harekete geçti. Yönetim, 29 yaşındaki oyuncunun kulbüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi götürdü.

FENERBAHÇE

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını açıklyan Honduraslı sağ kanat oyuncusu Alberth Elis'ten yeni bir açıklama geldi. Houston Dynamo'da forma giyen futbolcu 22 yaşındaki golcü, ESPN'e son durum hakkında bilgi verdi:

"Şu an için değişen bir şey yok. Bugün Houston'dayım ve takımla birlikte çalışıyorum. Eğer yeni bir gelişme olursa bunu birkaç gün içinde öğreneceksiniz. Bekleme hâlindeyim ve hazırım. Eğer kalmam gerekiyorsa kalırım, gitmem gerekiyorsa da bu fırsatı değerlendirmeye çalışırım. Devam etmekte olan bir kontratım var ve profesyonel davranmak zorundayım. Ancak Avrupa'dan iyi bir teklif geliyorsa kim gitmek istemez ki? Kulüpler görüşmelerini sürdürüyor. Menajerim süreci yürütüyor ve ben de bekliyorum. Transferin son gününe kadar her şey ihtimal dahilinde."

Haberin Devamı

GÜNDEMDE SHVED VAR

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertlilerin gündemine 21 yaşındaki sağ bek Marian Shved girdi. 21 yaşındaki Ukraynalı yıldız bu sezon ligde 17 maçta 8 gol ve 3 asistlik performansıyla 11 gole direkt katkı yaptı. Fenerbahçe yönetimi, Shved konusunda araştırmalara başlarken, genç yıldızla ilgili son kararı Ersun Yanal verecek.

İSPANYA'DA YAPAMADI

Karpaty altyapısında yetişen Marian Shved ardından Sevilla futbol akademisine transfer oldu ve alt yaş kategorilerinde forma giydi. Ancak İspanya'da tutunamayan Ukraynalı oyuncu yeniden Karpaty'nin yolunu tuttu.

GALATASARAY

Ara transfer döneminde kadrosunu bir golcüyle güçlendirmesi beklenen Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de Everton'da forma giyen Oumar Niasse'tı.

Bir dönem Akhisarspor forması da giyen Senegalli santrforun yeni durağı ise büyük oranda netlik kazandı. Ada'da yayım yapan Sky Sports'un haberine göre 28 yaşındaki futbolcu Cardiff City'e kiralanacak.

Haberin Devamı

Haberde Everton ve Cardiff'in oyuncunun sezon sonuna dek kiralanması için prensip anlaşması sağladığı ve oyuncunun kısa süre içinde resmi imzayı atmasının beklendiği ifade edildi.

Everton formasıyla bu sezon 7 maçta şans bulabilen Niasse, tek bir gol daha atamazken yalnızca 1 asist kaydedebilmişti.

Alan'ın bavulu hazır

Yıldız futbolcunun, Galatasaray’la sözleşme imzalamak üzere tüm hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi. Normal şartlar altında 19 Ocak’ta sona erecek olan kontratıyla ilgili bazı problemler yaşanan Alan için, Galatasaray’ın Guangzhou ile bir anlaşma yaptığı da gelen haberler arasında.

Ve Semih geri dönüyor

Chaves takımından Marcao’yu renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de eski oyuncusu Semih Kaya’yı geri getiriyor. Sparta Prag’ın son 8 lig maçında forma giyemeyen, 4 haftadır kadroya bile alınmayan 27 yaşındaki savunmacının, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray’a dönmesi gündemde.

Bu kez de Bony iddiası

Neredeyse adı her transfer döneminde Türk devleriyle anılan Fildişi Sahilli santrfor, İngiltere’de büyük bir düşüş yaşıyor. Daha önce Manchester City forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, Swansea formasıyla Premier Lig’in bir altındaki Championship’te mücadele ediyor.

Haberin Devamı