Spor Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Kartal zirveye konmak istiyor

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Kartal zirveye konmak istiyor

Paylaş
Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izle: Bein Sports şifresiz izle: Kartal zirveye konmak istiyor

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı heyecan verici bir karşılaşmaya sahne oluyor. Beşiktaş Gençlerbirliği maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşapıdaki linke tıklayınız.

Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş kendi evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Beşiktaş Gençlerbirliği karşılaşması kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Siyah-beyazlı ekip Ankara temsilcisi karşısında galip gelerek zirve hesabı yaparken Gençlerbirliği ise güçlü rakibi karşısında deplasmanda puan ya da puanlar alarak alt sıralardan kurtulmanın planını yapıyor.


Beşiktaş Gençlerbirliği maçında bu akşam kara kartallarda Fenerbahçe maçında yaptığı hareket nedeniyle 5 maç ceza alan Quaresma ve ayak parmağı kırılan Pepe forma giyemeyecek. Geçen hafta yenilmezlik serisi bozulan Gençlerbirliği'nde ise Calaro kırızı kart cezalısı; Ahmet İlhan Özek, Dialo Guidileye, Sergey Politsevich ve Ahmet Oğuz ise sakatlıkları nedeniyle görev yapamayacak.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı bu akşam saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanıyor. Karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetiyor.. Mücadele beIN Sport'tan canlı ve şifresiz olarak yayınlanıyor.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçını, aşağıdaki linke tıklayıp karşınıza çıkan sayfadan, haftalık, aylık ve yıllık paketlerden birini seçip satın aldıktan sonra şifresiz izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLE

Beşiktaş'ın ilk 11'i:

Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Lens, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Negredo

Gençlerbirliği!'nin ilk 11'i:

Hopf, Ahmet Oğuz, Alper, Pogba, Uğur, Scekic, Milinkovic, Jailton, Aydın, Sessegnon, Skuletic


"BİZDE İNANÇ BİTMEZ"


Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, siyah-beyazlı kulübün son dönemde yaptıklarıyla dünyanın her yerinde tanındığını söyledi.

Işık, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Yerleşkesinde düzenlenen Spor Zirvesi'nde, "Taraftara dokunan hikayeler" konulu oturuma katıldı.

Siyah-beyazlı kulübün iletişimden sorumlu yöneticisi Işık, Beşiktaş'ın son yıllarda sportif açıdan önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bütün kulüplerin ciddi anlamda mali yapılanmaya ihtiyacı var. Beşiktaş da dahil. Biz futbolcu ihraç ediyoruz. Türkiye'nin en çok stat geliri olan takımıyız. Şampiyonlar Ligi'nde ciddi gelirlerimiz var. Beşiktaş, finansal açıdan Türkiye'de hiçbir takımla ölçülemeyecek kadar büyük gelir oluşturdu. Buna rağmen herkesin mali yapılanmayı gözden geçirmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın önü çok çok açık. Endonezya'da bile insanlar 'Come to Beşiktaş' diyor. Dünyanın her yerinde Beşiktaş biliniyor. Dünyanın her yerinden sponsorlar Beşiktaş'la çalışmak istiyor."

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynadıklarını hatırlatan Işık, "Bu bir yol. Bu sene UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldık. Sonra buradan çıkıp UEFA'da final oynarsınız. Sonra oradan çıkıp Şampiyonlar Ligi'nde final oynarsınız. Beşiktaş bu yola çıktı. Bayern Münih maçıyla marka değeri açısından önemli işler yaptık. Sadece skor olarak bakmamak lazım. Bizde inanç bitmez, Bayern Münih maçında iyi şeyler olacağına inanıyorum. Beşiktaş, sonraki senelerde çıtayı Avrupa'da daha da yükseltecek." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Çin'e maç yapmaya gittiklerini ve bunun önemli bir proje olduğunu dile getiren siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Buraya gitmenin bambaşka bir dönüşü var. Orada var olmak istiyorsan önce oraya gideceksin. Çin'e gittik, biz orada varız. Çin'in en büyük televizyonunun başkanı geldi Beşiktaş maçına. Çin'den insanlar İstanbul'a maç seyretmeye geliyor. Bu çok önemli bir şey, ancak oraya gidersen bu böyle olur. Buna devam edeceğiz. Sezon sonu Beşiktaş daha farklı yerlere gidecek. Sadece Uzak Doğu'yla da kalmayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı