Spor Beşiktaş Genk maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Genk maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Paylaş
Beşiktaş Genk maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş kendi evinde Belçika kulübü Genk'i konuk edecek. Grupta bir galibiyet bir mağlubiyet alan siyah beyazlı kulüp güçlü rakibini yenerek liderliğe uzanmanın planını yapıyor. Peki, Beşiktaş Genk maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu hafta UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi haftası... Galatasaray yarın Schalke'yi ağırlarken perşembe günü Fenerbahçe deplasmanda Anderlecht'e konuk olacak Beşiktaş ise kendi evinde Genk'le mücadele edecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ GENK MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Genk maçı 25 Ekim Perşembe akşamı 22.00'de Vodafone Arena'da oynanacak. Mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Mücadele beIN SPORTS'tan naklen ekrena gelecek. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Stefanski yönetecek..

LENS KULÜBEYE

Siyah-Beyazlı ekibin teknik patronunun Göztepe karşılaşmasında beklediği performansın altında kalan Jeremain Lens’i, Belçika ekibi ile oynanacak olan karşılaşmada yedek bırakacağı öğrenildi. Güneş, Lens’in yerine Ricardo Quaresma ile maça başlayacak.

Lens ligde de cezalı olduğu için, Erzurum maçında da sağ kanatta görev Portekizli oyuncunun olacak. Güneş’in Pepe’nin sakatlığını da takip ettiği ve bu oyuncunun forma giyememesi durumunda yine Roco’yu ilk 11’de sahaya süreceği belirtildi.

Haberin Devamı

GENK NAMAĞLUP LİDER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Genk, Belçika 1'inci Ligi'nde namağlup liderliğini sürdürüyor. Ligin 11'inci haftasında evinde ağırladığı Eupen'i Leandro Trossard'ın 18 ve 65'inci dakikada attığı 2 golle 2-1 mağlup eden Genk, 11 maçta 9 galibiyet elde ederken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ligde 33 golle en çok gol atan takım olan Genk, kalesinde ise gördüğü 11 golle ligin en az gol yiyen takımı konumda.

TROSSARD'A DİKKAT

Genk'in en önemli hücum silahları ise ligde 8 golü ve 2 asisti bulunan Leandro Trossard ve 7 gol 1 asisti bulunan Mbwana Samatta. Takım kaptanı İspanyol futbolcu Alejandro Pozuelo ise attığı 3 gol ve yaptığı 6 asistle takımın beyni konumunda.