Spor Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında Beşiktaş kendi evinde Göztepe'yi ağırlıyor. Her iki takım da ilk maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve bu maç iki takım için de kritik... Taraftar ise "Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş kendi evinde ilk maçına çıkıyor. Rakip Göztepe... İlm maçıda deplasmanda Sivasspor'a 3-0 yenilen Kara Kartal, bu maçı almak zorunda... Aynı durum Göztepe için de söz konusu... Her iki takımın taraftarı kritik maçı kaçırmak istemezken "Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu yöneltiyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş Göztepe maçı 23 Ağustos Cuma günü Saat 20.30'da Vodafone Park'ta oynanacak. Karşılaşmayı beIN SPORTS kanalı canlı yayınlayacak.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yoğun yağmur altında yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Çalışmaya Burak Yılmaz, Domagoj Vida ile Atiba Hutchinson katılmazken, Enzo Roco ise sahada takımdan ayrı koşu yaptı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenman ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve açma germe hareketleriyle başladı. Pas idmanı, 5'e 2 top kapma, kontrol pas idmanının yapıldığı antrenman, minik kale maç, yarı sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılar yarın saat 19.00'da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Haberin Devamı