Spor Beşiktaş iç transferi çözdü

Beşiktaş iç transferi çözdü

Paylaş
Beşiktaş iç transferi çözdü

Beşiktaş yönetimi sezon sonu sözleşmesi sona eren İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber'le yeniden anlaşma sağladı

Beşiktaş yönetimi bu sezon sonu mukavelesi sona erecek 8 oyuncu ile yaklaşık 10 gündür görüşmelerini sürdürüyordu.

Dün ve bugün yapılan görüşmeler sonrasında İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber ile yeniden anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü adına açıklama yapan Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Mete Düren, bu 4 oyuncu ile her konuda anlaştıklarını sadece mukaveleleri imza atma aşamasının kaldığını belirtti.

Düren, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu oyuncularımzla anlaşmaya vardık. Şuan için sözleşmelere imzalar atılmadı ama artık bu noktadan sonra atılacak bir imzanın lafı olmaz. Mukavele detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız"

Beşiktaş Kulübü'nün sözleşmesi bu sezon sonu sona erecek olan; Hakan, Korcan, Uğur İnceman ve Serdar Özkan ile de bu hafta sonuna kadar net bir sonuca varacağı belirtildi.

Bu 4 oyuncu ile yapılacak son görüşmeler sonrası bu futbolcular ile yeni bir sözleşme imzalanıp imzanmayacağına karar verilecek.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı