Spor Beşiktaş iki Arsenalli'nin peşinde

Beşiktaş iki Arsenalli'nin peşinde

Paylaş
Beşiktaş iki Arsenalli'nin peşinde

Ada basını Beşiktaş'ın Arsenalli iki futbolcu ile ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte hareketli günler yaşamaya başlayan Beşiktaş ile ilgili Ada basınında çok ciddi iki transfer haberi var. Daily Mail'ın haberine göre gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş gözünü Nicklas Bendtner ve Andrei Arshavin'e dikti.

Daily Mail'in haberine göre yaklaşık son üç sezondur Arsenal tarafından başka takımlara kiralanan ve son takımı olan Juventus'ta sakatlanan Danimarkalı golcü Bendtner de İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

Henüz 25 yaşında olan ve güçlü fiziği ile dikkat geçen Danimarkalı golcü Arsenal ile ilk A Takımı maçına 2005 yılında çıkmıştı. Arsene Wenger'in yaptığı açıklamalarda sürekli umutlu olduğunu ifade ettiği golcü futbolcu yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı. Arsenal'in bir yıl daha bonservisine sahip olduğu Bendtner'i kiralamaya sıcak baktığı haberde vurgulanmış.

Beşiktaş'ın istediği diğer isim ise 31 yaşındaki Andrei Arshavin. Euro 2008'de yaptığı çıkışın ardından Arsenal'e transfer olan fakat bekleneni veremeyen Rus futbolcunun da İstanbul'a gelerek yeni bir başlangıç yapmayı isteyeceği iddia ediliyor.

Eurosport

Haberin Devamı