Spor Beşiktaş'ın Andre-Pierre Gignac ısrarı devam ediyor

Beşiktaş'ın Andre-Pierre Gignac ısrarı devam ediyor

Paylaş
Beşiktaş'ın Andre-Pierre Gignac ısrarı devam ediyor

Siyah-Beyazlılar, son dönemde takımın gündeminde sıklıkla yer alan Andre-Pierre Gignac için atağa kalktı. 31 yaşındaki golcüyü sezon sonunda bedelsiz olarak transfer etmeyi planlayan Kartal, İngiliz kulüplerinin gözdesi Cenk’in Ocak’ta ayrılması halinde ara transferde düğmeye basabilir.

Transfer konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Siyah-Beyazlılar, geçen sezon da gündeme gelen Andre-Pierre Gignac’ı tekrar gündemine aldı. 31 yaşındaki futbolcu için menaceriyle temaslara başlayan Kara Kartal, kulübüyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Fransız golcüyle Ocak ayında el sıkışmayı hedefliyor. İlk etapta tecrübeli ismi gelecek sezonun sonunda bonservisi elinde olarak renklerine bağlamayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, takımın formda golcüsü Cenk Tosun’un ara transfer döneminde takımdan ayrılması halinde Gignac’ı Ocak’ta da kadrosuna katabilir...

CENK'İN FİYATI 80 MİLYON LİRA


Bu sezon hem Beşiktaş hem de Türkiye Milli Takımı’yla ortaya koyduğu etkili futbolla göz kamaştıran Cenk Tosun, İngiltere Premier Lig ekiplerinden; Tottenham ve Crystal Palace’ın radarında yer alıyor... Cenk için Crystal Palace’tan gelen 13 milyon Euro’luk (52 milyon TL) teklifi geri çeviren yönetim, oyuncusu için son olarak 20 milyon Euro’luk (80 milyon TL) fiyat belirledi.

BAŞKAN ONAYA HAZIR


Özellikle Tottenham’ın yakın takibinde bulunan Cenk Tosun için ara dönemde bu kulüpten teklif gelebileceği konuşuluyor. Başkan Fikret Orman, belirledikleri bedelin resmi olarak teklif edilmesi halinde Cenk’in gidişine onay verebileceği bildirildi. CT23’ün yuvadan uçması halinde Kartal, sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Gignac’ı Tigres’ten düşük bir bonservis bedeliyle almanın hesaplarını yapıyor.

Fanatik

Haberin Devamı