Spor Beşiktaş'ın en büyük kozu Anderson Talisca

Beşiktaş'ın en büyük kozu Anderson Talisca

Paylaş
Beşiktaş'ın en büyük kozu Anderson Talisca

Sezonun ikinci yarısında attığı 10 golle Beşiktaş'ı sırtlayan Anderson Talisca, Galatasaray’a karşı Beşiktaş’ın yine en büyük kozu. Şenol Güneş, Sambacı’nın mesafe tanımayan şutları ve ceza sahasındaki bitiriciliğine güveniyor.

Beşiktaş’ın tartışmasız en formda ismi Anderson Talisca... Ligin ikinci devresinde uçuşa geçen ve çıktığı 13 maçta 10 kez rakip fileleri havalandıran Brezilyalı, Galatasaray derbisini de sabırsızlıkla bekliyor.

Antrenmanlardan sonra ekstra sahada kalıp frikik çalışmaları yapan Talisca, Aslantepe’de ağları sarsmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, mesafe tanımayan şutlarına güvendiği oyuncusuna, derbide rakip kaleyi sık sık yoklamasını söyledi.

GOLE EN YAKIN İSİM


Pek çok maçta yan toplarda da sürpriz şekilde ceza sahasına girip kafayla işi bitiren Anderson Talisca, pazar günü Kara Kartal’ın 1 numaralı hücum kozu olacak. Yine aynı dörtlü Talisca’yı hücum bölgesinde kanatlardan Quaresma ile Babel destekleyecek. İleri uçta da yine Negredo forma giyecek.

Ligde 4 haftalık bir galibiyet serisi yakalayan Siyah- Beyazlılar, zorlu Galatasaray engelini de aşıp üst üste 3. şampiyonluk yolunda havaya girmek istiyor.

Haberin Devamı