Spor Beşiktaş İnter'den gelecek cevabı bekliyor

Beşiktaş İnter'den gelecek cevabı bekliyor

Paylaş
Beşiktaş İnter'den gelecek cevabı bekliyor

Bu sezon yarıştığı üç kulvarda da başarısız olan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarını son iki haftadır sürdürüyor

Siyah Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu yaklaşık 10 gün önce Milano’ya gitmişti. Milano’da İnter’in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma ile görüşen Siyah-Beyazlı kulübün yetkilileri bu futbolcuyu ilk olarak bir yıllığına kiralama yoluna gideceklerini belirtmişlerdi.

Ancak bugün İnter Kulübü ile yeniden yapılan görüşmede Beşiktaş’ın Quaresma’yı bonservisi ile birlikte almak için teklif yaptığı öğrenildi. Yapılan teklifin yaklaşık 6 milyon Euro olduğu belirtilirken, kesin rakamın iki taraf arasında yapılacak son görüşme sonrası açıklanacağı kaydedildi.

İtalyan kulübüne son teklifini sunan Beşiktaş’ın önümüzdeki hafta başına kadar bekleyeceği ve İnter’den gelecek cevaba göre yeniden harekete geçeceği öğrenildi. Ricardo Quaresma’nın da Siyah Beyazlı kulüp hakkında araştırmalar yaptığı öğrenilirken Beşiktaş’ın İtalyan futbolcusu Ferrari ile görüşerek Siyah-Beyazlı kulüp ve İstanbul hakkında bilgi aldığı ve sık sık savunmacı ile telefonda görüştüğü kaydedildi.

Övünç ÖZDEM / İSTANBUL,(DHA)


Haberin Devamı