Spor Beşiktaş kaleci transferine hız verdi!

Beşiktaş kaleci transferine hız verdi!

Paylaş
Beşiktaş kaleci transferine hız verdi!

Kartal'ın tartışılan kalecisi Tolga Zengin her şey yolunda giderken takımını adeta yaktı. Deneyimli eldivenin, Slimani ve Ruiz'in gollerinde yaptığı hatalar kaleci transferini kaçınılmaz hale getirdi

Sporting’e mağlup olarak, UEFA Avrupa Ligi defterini erken kapatan Beşiktaş’ta, kaptan Tolga Zengin’in hataları herkese saç baş yoldurdu. Siyah-beyazlı takım, Portekiz’de 67. dakikaya kadar mükemmele yakın bir performans ortaya koymasına rağmen Tolga’nın yaptığı büyük hataların kurbanı oldu.

Sporting karşısında tüm hatlarıyla başarılı bir performans ortaya koyan Kartal, Mario Gomez’in attığı golle öne geçerek tura çok yaklaşmıştı ancak Tolga, Slimani ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalesinde bekleyerek gole adeta davetiye çıkardı ve topu filelerinde gördü. Tecrübeli kaleci, Bryan Ruiz’in 72. dakikada attığı golde de direk dibinde beklemesine rağmen kapattığı köşeden meşin yuvarlağın geçmesini engelleyemedi.

Teofilo’nun golünde çaresiz kalan Tolga Zengin’in büyük hataları Beşiktaş’ta devre arasında yapılması planlanan kaleci transferini adeta kaçınılmaz hale getirdi. Siyah-beyazlı yönetimin devre arasında kaleci transferi yapmasına artık kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Başkan Fikret Orman’ın istediği İngiliz ekibi Arsenal’de yedek bekleyen David Ospina için başlatılan girişimlere önümüzdeki günlerde hız verileceği vurgulandı.

Milliyet

Haberin Devamı