Spor Beşiktaş kalecisini buldu

Beşiktaş kalecisini buldu

Paylaş
Beşiktaş kalecisini buldu

Beşiktaş yönetiminin, İsveçli kaleci Andreas Isaksson ile görüştüğü öğrenildi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı kulüp, bir süredir yabancı kaleci ile anlaşmak için temaslarını sürdürüyordu.

Başkan Fikret Orman’ın geçtiğimiz günlerde Rüştü Reçber hakkında söylediği, "Rüştü 39 yaşında ve bu yaşta bir oyuncuyu kadromuzda tutmak istemiyoruz" ifadelerinin ardından kaleci arayışlarına hız veren futbol komitesinin İsveç Milli Takımı’nın kalesini de koruyan 1.99 metre boyundaki Andreas Isaksson ile görüştüğü öğrenildi.

PSV İLE SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

31 yaşındaki tecrübeli kaleci 2008 yılından bu yana Hollanad’nın PSV Eindhoven takımının formasını giyiyordu. Yeni sezon öncesi kulübü ile mukavelesi sona eren Isaksson, PSV Eindhoven ile sözleşmesini uzatmadı.

Şu anda İsveç Milli Takımı ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Isaksson için menajeri Roger Ljung ile görüşen siyah-beyazlı kulüp, kesin kararını vermedi.

Bonservis bedeli olmaması nedeniyle Beşiktaş’a cazip gelen Andreas Isaksson’un yıllık ücretinin 2 milyon Euro düzeyinde olması ise yönetim kurulunu düşündürüyor.

Takımın yeni teknik adamının belli olmasının ardından İsveçli kaleci ile yeniden temasa geçmeyi planlayan futbol komitesinin, Andreas Isaksson’a yıllık ücret olarak 1 milyon Euro seviyesinde bir rakam teklif etmeye hazırlandığı da öğrenildi.

Övünç ÖZDEM/DHA

Haberin Devamı