Spor Beşiktaş kazandı

Beşiktaş kazandı

Paylaş
Beşiktaş kazandı

7 bin 600 üyenin oy kullandığı ve katılım oranının yüzde 59.37 olduğu kongre centilmenlik ve dostluk havasında geçti, kazanan Siyah-Beyazlı kulüp oldu

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı dün BJK Cola Turka Arena’da yapıldı. Gündemde olmasına rağmen Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, kongrede konuşma yapmazken, açılış konuşmasını yapan Yalçın Karadeniz, “Kongremizin Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır tarzda geçeceğinden hiç şüphem yoktur. Bu duygular içerisinde yeni seçilecek başkanımızın kulübümüze, spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan’ın gündemi okuması ve oy verme işleminde uyulması gereken kuralları hatırlatmasının ardından saat 11.20’de oy verme işlemi başladı. Salondaki üyelerin de oylarını kullanmaları beklendikten sonra saat 17.20 itibariyle oy verme işlemi sonlandırıldı ve sandıklar kapatıldı.

SEBA AYAKTA ALKIŞLADI

* BJK Cola Turka Arena’ya girişte üyeler 2 kez kimlik, 2 kez de üst aramasından geçti. Arena’da bomba araması yapıldı. Güvenlik güçleri, salonu baştan aşağı ararken herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.  Onursal Başkan Süleyman Seba’nın kongreye gönderdiği telgrafın okunmasının ardından salondaki üyeler uzun süre alkış tuttu.

* Murat Aksu’nun babası Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu oyunu 5 numaralı sandıkta kullandı. Havayı iyi gördüğünü belirten Aksu, başkan adayları konusunda “Biri evladım, biri yeğenim. Yıldırım Demirören yıllardır bana ’Amca’ der” dedi.

Haberin Devamı

* Yıldırım Demirören ve Murat Aksu, yönetim kurulu adayları ile birlikte üyeleri kapıda karşılarken, diğer kurulların seçimine katılan üyeler de salon dışında kulis yaparak oy istediler.

* Eski başkanlardan Serdar Bilgili oyunu 4 numaralı sandıkta kullandı.

* Yıldırım Demirören ve Murat Aksu’nun destekçileri, sandıkların açılmasını beklerken birlikte Beşiktaş tezahüratları yaptı. Pota arkası bölümde bulunan bir grup kongre üyesinin önderliğinde karşı tribünlerde oturan Aksu ve Demirören taraftarları birlikte tezahürat yaptı.