Spor Beşiktaş Krasnodar maçı CANLI İZLE: Spor Smart şifresiz izle

Beşiktaş Krasnodar maçı CANLI İZLE: Spor Smart şifresiz izle

Paylaş
Beşiktaş Krasnodar maçı CANLI İZLE: Spor Smart şifresiz izle

Beşiktaş 6. hazırlık maçında Rusya ekibi Krasnodar ile karşılaşacak. Siyah beyazlı kulüp taraftarları mücadalenin saat kaçta başlayacağını araştırırken Beşiktaş Krasnodar maçını canlı ve şifresiz izlemek istiyor.

Beşiktaş Krasnodar maçı heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Hazırlık müsabakalarında şuana kadar 5 maç yapan siyah beyazlı kulüp sadece 1 maçtan galip geldi. Kartallar Rus ekip karşısında galip gelmek isterken taraftarlar gönül verdikleri takımlarının performansını heyecanla bekliyorlar.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ KRASNODAR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Krasnodar maçı bu akşam saat 18.00'de Weinzödl GAK 1902 Sportplaz'da oynanacak. Karşılaşma Smart Spor'dan canlı ve şifresiz yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek için D Smart'a üye olup kurum yapmanız gerekiyor.

SMART SPOR CANLI İZLE

Rakip belli oldu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Karadağ temsilcisi Titograd Podgorica'yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn oldu.

Beşiktaş öne geçtiği maçta kazanamadı

Beşiktaş, Reading ile oynadığı hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Graz kentinde Reading ile karşılaştı. Siyah-Beyazlı ekip, karşılaşmaya Utku - Gökhan, Medel, Fatih, Adriano - Dorukhan, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Babel ve Larin ilk 11'iyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

55'inci dakikada Beşiktaş öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Töre'nin ortasında Babel'in kafa vuruşu ağlara gitti: 1-0. 75'inci dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkarttı. Mustafa Pektemek'in asistinde Oğuzhan Özyakup topu ağlara gönderdi. Reading'te Sam Smith, 84'üncü dakikada farkı 1'e indirdi: 2-1. 90'ıncı dakikada Reading beraberliği yakaladı.

Mark McNulty attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-2.