Spor Beşiktaş - Osmanlıspor

Beşiktaş - Osmanlıspor

Paylaş
Beşiktaş - Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig 33. haftanın karşılaşmasında Beşiktaş evinde Osmanlıspor'u ağırlayacak. Beşiktaş bu maçtan en az bir puan aldığı takdirde Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek. Siyah Beyazlılar bunu başarabilirse 2008-09 sezonundan bu yana ilk kez ligi zirvede bitirmiş olacak

İLK 11'LER:

Beşiktaş: Tolga, İsmail, Tosic, Marcelo, Beck, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Gökhan Töre, Sosa, Mario Gomez
Osmanlıspor: Ahmet, Pintos, Szukala, Uğur, Muhammed, Musa, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Rusescu

Şampiyonluk için bir puanın yeterli olacağı siyah-beyazlılar, Osmanlıspor ile İstanbul'da yaptığı 6 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 4'ünü kazandı, 2'sini yitirdi.

Beşiktaş ile Osmanlıspor, Süper Lig'de yarın 14. kez karşılaşacak. Şampiyonluğunu ilan etmek için bir puanın yeterliği olacağı siyah-beyazlılar, eski adı Ankaraspor ile geçmişte ligde 13 kez karşı karşıya geldi. Beşiktaş, geride kalan maçlardan 2'si hükmen olmak üzere 8'ini kazandı, başkent ekibi 3 kez galip geldi, 2 müsabaka ise berabere bitti.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın, 6'sı hükmen galibiyetlerden doğan 28 golüne, Ankara temsilcisi 16 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Beşiktaş 3-2 kazandı. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor'un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Beşiktaş lehine tescil edilmişti.

Beşiktaş bu maçtan en az bir puan aldığı takdirde Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek. Beşiktaş, eğer bunu başarabilirse 2008-09 sezonundan bu yana ilk kez ligi zirvede bitirmiş olacak. Osmanlıspor'un ligi dördüncü bitirebilmesi için kalan iki maçını da kazanması ve Medipol Başakşehir'in iki maçtan en fazla bir puan almasını beklemesi gerekiyor. Beşinci sıra için Akhisar, Galatasaray ve Kasımpaşa'nın önünde yer alan Osmanlıspor, iki maçtan dört puan alırsa ligi beşinci bitirmeyi garantileyecek. İki takım, Süper Lig'de 11 kez karşılaştı: Beşiktaş'ın beş, Osmanlıspor'un üç galibiyeti var.İki takım arasındaki 11 maçta toplam 38 gol kaydedilirken, aralarındaki son dört maçın her birinde dört ve üzeri gol kaydedildi. Jose Sosa, ligin ilk yarısındaki maçta Osmanlıspor'a iki gol atmıştı: Bu Jose Sosa'nın Avrupa kariyerinde iki gol attığı tek resmi maç.

Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı bu akşam saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak

İstanbul'daki maçlar

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında İstanbul'da yapılan 6 lig maçından, biri hükmen olmak üzere 4'ünde Beşiktaş, 2'sinde ise başkent ekibi galip geldi. İstanbul'da Osmanlıspor'un 9 golüne, Beşiktaş, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere 14 golle yanıt verdi.

Haberin Devamı