Spor Beşiktaş'ta yıldız transfer harekatı!

Beşiktaş'ta yıldız transfer harekatı!

Paylaş
Beşiktaş'ta yıldız transfer harekatı!

Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, şimdiden gelecek sezonun kadrosunu kurmak için düğmeye bastı. Kartal savunmaya Mangala, orta sahaya Dudu ve forvete de eski golcüsü Mario Gomez’i istiyor

Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, şimdiden gelecek sezonun kadrosunu kurmak için düğmeye bastı. Kartal savunmaya Mangala, orta sahaya Dudu ve forvete de eski golcüsü Mario Gomez’i istiyor.

MARİO GOMEZ


Sezon başında Beşiktaş’tan ayrılan ve Alman ekibi Wolfsburg’a imza atan Mario Gomez, burada beklediği ortamı bulamadı.

Takımıyla Bundesliga’da çok kötü bir sezon geçiren gomez, bugün küme düşmeme maçı olan Play-out eşleşmesinde rövanş maçına çıkacak. Braunschweig’i ilk maçta 1-0 yenen gomez’li Wolfsburg, deplasmandan da iyi bir skorla ayrılıp ligde kalmak istiyor. Sözleşmesinde, ‘Avrupa Kupaları’na takım kalamazsa ayrılabilir’ maddesi bulunan gomez’in Wolfsburg’tan ayrılmayı düşündüğü ve onun dönüşüne teknik ekip gibi Başkan Fikret Orman da sıcak bakıyor.

MANGALA


Bonservisi Manchester City’de olan ve geride bıraktığımız sezonu İspanyol ekibi Valencia’da kiralık olarak geçiren Eliaquim Mangala, Beşiktaş’ın savunmasına istediği isimlerin başında geliyor. 26 yaşındaki oyuncuya İngiltere Premier Ligi’nden de talipler bulunuyor. Ancak Mangala’nın menacerinin Jorge Mendes olması ve Başkan Fikret Orman’ın da Ahmet Bulut üzerinden Mendes’le yakın ilişkiler içinde olması, bu transferin olumlu olma ihtimalini artırıyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi kozu da, Fransız stoperi cezbediyor.

DUDU


Kara Kartal’ın uzun süredir takibinden olan Dudu, 10 numara pozisyonu için düşünülüyor. Beşiktaş’ın oyuncu izleme ekibinin Brezilya’da canlı olarak takip ettiği 25 yaşındaki futbolcu, 2015 yılından beri Palmeiras’ta forma giyiyor.

Brezilyalı'nın kulübü ile bu hafta içinde görüşmelere başlayacak olan Kara Kartal, milli takıma da seçilen Dudu’yu 5 milyon Euro bonservisle kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş’ta forma giyen vatandaşları Marcelo ile Adriano’dan da kulüp ve İstanbul hakkında olumlu bilgiler alan Dudu’nun, Siyah-Beyazlılar’a gitmeye oldukça sıcak baktığı ifade edildi.

Haberin Devamı