Gündem Beşiktaş'taki patlamada yaralanan polis memuru hayatını kurtaran telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdi

Beşiktaş'taki patlamada yaralanan polis memuru hayatını kurtaran telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdi

Paylaş
Beşiktaş'taki patlamada yaralanan polis memuru hayatını kurtaran telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısında yararlananları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"nde ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı

Erdoğan'a hastane ziyareti sırasında, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayarak, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti.

YARALILARLA SOHBET ETTİ


Erdoğan, ziyareti sırasında tedavileri süren yaralılarla sohbet etti. Yaralanan bir polis memuru ile Erdoğan arasında geçen 3 çocuk diyaloğu gülüşmelere neden oldu. Sohbet sırasında yaralı polis, "2 çocuğum var, 3 olacak inşallah" derken Erdoğan'ın, "3 dedik aman ha... 4, 5 Allah ne vediyse." şeklinde verdiği cevap gülüşmelere neden oldu.

Başka bir polis memuru patlama anını anlatırken, "Şehit olan amirimizle beraberdik. Rütbeliler bir aradaydı. Bir şarapnel parçası tefonuma geldi." diyerek Erdoğan'a telefonu gösterdi.

Bir başka yaralıyı ziyaretinde Erdoğan, refakatçi kadının yaralının nişanlısı olduğunu öğrenince genç kadına dönerek, "Bu işler bittikten sonra fazla geçiktirmeyin. Hayırlı işte cele edeceksiniz." şeklinde seslendi.

Bir başka yaralı polis memuru ile ev arakdaşı olan polisin bekar olduklarını öğrenen Erdoğan, her ikisinden de evlenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Gülseli KENARLI / İstanbul DHA