Futbol Beşiktaş taraftarından Galatasaray'a olay gönderme
Paylaş
Beşiktaş taraftarından Galatasaray'a olay gönderme

Çarşamba günü Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olan ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma ümitlerini Rusya'da bırakan Galatasaray'a Beşiktaş'tan flaş bir gönderme geldi. Vodafone Park Stadı'nda maç öncesi 'Çuf Çuf' şarkısı çalındı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda konuk ettiği Galatasaray'a flaş bir göndermede bulundu. Beşiktaş'ın mabedine çarşamba günü Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'a karşı 'Çuf Çuf' şarkısı çalındı.

Haberin Devamı

GALATASARAYLI TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Lokomotiv'i andıran 'Çuf Çuf' şarkısının ardından Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyadan Beşiktaş'a büyük tepki gösterdi.

Lokomotiv Moskova mağlubiyetiyle Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmişti. Grubun son haftasında Portekiz temsilcisi Porto’yu Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak sarı-kırmızılı ekip, bu maçı kazanması durumunda UEFA Avrupa Ligi’ne kalacak.

Galatasaray, Porto’ya yenilmesi veya berabere kalması halinde Schalke 04 ile Lokomotiv Moskova arasında oynanacak maçın sonucunu bekleyecek.

FANATİK