Spor Beşiktaş transfer düşünmüyor

Beşiktaş transfer düşünmüyor

Paylaş
Beşiktaş transfer düşünmüyor

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, devre arası transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi

Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, Siyah Beyazlı takımın bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi.

Denizli, Süper Lig'in ilk yarısının son haftasının üst sıradaki takımların birbirleri ile karşılaşacak olması sebebiyle keyifli geçeceğini söyledi. "Keyifli bir hafta sonu olacak. Biz Bursaspor ile, Fenerbahçe Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu mücadeleler çok önemli ve bu maçlardaki puanların çok değeri. Ayrıca bu mücadeleler takımları sezonun 2. yarısı için psikolojik ve puan anlamında etkileyecektir."

"NİHAT'I ELEŞTİRENLER ONU TANIYOR"

Tecrübeli teknik adam Nihat'ın özellikle Manisaspor maçı ardından yoğun eleştiriler alması konusunda ise şu yorumu yaptı: "Nihat'ın böyle bir durumla karşı karşıya kalması ve eleştiriler alması kendisini üzüyor olabilir. Ama Nihat'ı eleştirenler, onun hakkında yazanlar Nihat'ı çok iyi tanıyorlar."

UEFA'DAN BEKLENEN KARAR


Denizli CSKA Moskova'da ortaya çıkan doping olaydan bir beklentisi olup olmadığı konusunda ise şunları söyledi. "Eğer yapılan araştırmalarda ortaya somut bir durum çıkarsa eşitsizlik doğar.

Çünkü CSKA Moskova'lı oyunculardan bazılarının doping yapmış olması ve bu şekilde maçlara çıkmış olmaları adil bir durum olmaz. UEFA bu konu ile ilgili kesin kararını açıklarsa Avrupa Kupalarında yolumuza devam etmek için beklentimiz doğabilir"

"DELGADO GELİNCE GÜÇLENECEĞİZ"


Mustafa Denizli devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini söylerken Mathias Delgado'nun takıma dönmesinin ardından kadrodan gönderilecek yabancı oyuncunun Manisasporla oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından belli olacağını söyledi.

Ayrıca 2. yarı itibari ile kadroyu 22 oyuncuya indireceğini yeniden dile getirdi. Takımda forma şansı bulamayan genç oyunculara gelecek teklifleride değerlendireceklerini belirtirken, 2. yarı takımda kalacak genç futbolcuların ise sürekli forma bulabileceklerini de sözlerine ekledi.

Denizli son olarak bir basın mensubunun bu sezon Süper Lig'in yükselen takımı hangisidir sorusunu "Beşiktaş" yanıtını verdi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

3

Haberin Devamı