Spor Beşiktaş ve Fenerbahçe Taison için yarışıyor!

Beşiktaş ve Fenerbahçe Taison için yarışıyor!

Paylaş
Beşiktaş ve Fenerbahçe Taison için yarışıyor!

Sezon bitmeden transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş ve Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'te forma giyen Taison için yarışa girdi. Siyah beyazlılar, 10 milyon Euro isteyen  Ukrayna ekibiyle pazarlığa girerken, Kanarya listenin ilk sırasında bulunan Brezilya için teması sürdürdü.

Süper Lig'de sezon bitmeden takımlar yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Bunlar arasında şampiyonluk yarışını sürdüren ve liderliğini koruyan Beşiktaş ve hafta sonu Vodafone Arena deplasmanına konuk olacak olan Fenerbahçe de yer alıyor.

Beşiktaş yönetimi, Shakhtar Donetsk'ten Taison Freda için temaslara başladığı yazıldı. 1 hafta önce Ukrayna ekibi ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Siyah-Beyazlılar, Brezilyalı oyuncu konusundaki ciddiyetini ortaya koydu.

Ancak Shakhtar'ın 10 milyon Euro bonservis bedeli talebine olumsuz yaklaşan futbol komitesi pazarlıklara başladı. Taison'ın sözleşmesinin aralık ayında bitecek olması Beşiktaş'ın elini kuvvetlendiriyor. Bu durumu gerekçe gösteren yönetim, Ukrayna ekibinden yeni bir teklif istedi. 29 yaşındaki futbolcuyu kiralama seçeneği olmaması nedeniyle bonservis ödemek zorunda olan yönetim, bedeli 4 veya 5 milyon Euro seviyelerine düşürmeye çalışacak.

FENERBAHÇE'DE LİSTENİN İLK SIRASINDA


Teknik direktör Dick Advocaat ile yolları ayıracak olan ve yeni hoca için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de, futbolcu transferinde listenin ilk sırasında Taison yer aldı.

Yeni transferleri sezon başı kampına mutlaka yetiştirmek isteyen yönetim; savunma, orta saha, kanat ve hücum hattına takviye yapacak. Hatta bu pozisyonlar için bazı isimlerle de anlaşmanın yakın olduğu kaydedildi.

Sarı-Lacivertlilerin kadroya katmayı planladığı isimlerin başında ise Taison geliyor. Shakhtar Donetsk forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için devre arası transfer çalışması yapılsa da sonuç alınamamıştı.

Haberin Devamı