Spor Beşiktaş ve Galatasaray 3. kez

Beşiktaş ve Galatasaray 3. kez

Paylaş
Beşiktaş ve Galatasaray 3. kez

Beşiktaş Milangaz ile Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi 3. maçında bugün karşı karşıya gelecek

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, saat 17.00’de başlayacak. İki takım arasında seride 1-1’lik eşitlik var. Galatasaray Medical Park ile Beşiktaş Milangaz arasında 15 Mayıs Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin ilk karşılaşmasını Galatasaray Medical Park 75-74 kazanarak 1-0 öne geçmişti.

Ancak Beşiktaş Milangaz, 17 Mayıs Perşembe günü deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 72-81 galip bitirerek, sarı-kırmızılılar karşısında durumu 1-1’e getirmeyi başarmıştı.

ZORAN ERCEG 2 MAÇIN YILDIZI

İki takım arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan serinin ilk iki maçına ise Beşiktaş Milangazlı oyuncu Zoran Erceg damgasını vurdu.

Sırp basketbolcu serinin ilk maçında 23 sayı, 6 ribauntla maçın en skorer ismi olmasına rağmen yenilgiyi engelleyemese de, ikinci maçtaki 21 sayı, 4 ribauntluk performansıyla oyuna damgasını vurdu.

İkinci maçta takımının en skorer ikinci ismi olan Zoran Erceg, galibiyette de başrol oynayan isimler arasında yer aldı. Erceg, Galatasaray Medical Park karşısındaki serinin ilk iki maçında 22 sayı, 5 ribaunt ortalamasıyla oynadı.

HAWKİNS İKİNCİ MAÇIN YILDIZI

Serinin ilk maçında 9 sayı, 2 ribaunt, 2 asistlik performansıyla etkisiz bir oyun ortaya koyan David Hawkins ise ikinci maçta Galatasaray Medical Park karşısında galibiyeti getiren isimdi. 24 sayı, 6 ribaunt, 4 asistle hem takımının hem de maçın en skorer ismi olan Hawkins, serinin ilk iki maçını 16.5 sayı, 4 ribaunt, 3 asist ortalaması ile tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Siyah-beyazlılarda Serhat Çetin ise her iki maçta 13’er sayı atmayı başardı.

GALATASARAY'DA SKOR DAĞILDI

Sahasında oynadığı ikinci maçtan yenilgiyle ayrılarak büyük bir avantaj kaybeden Galatasaray Medical Park’ta ise takımın skor yükünü ilk iki maçta farklı oyuncular çekti.

Serinin 75-74 sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile biten ilk maçında Furkan Aldemir 17 sayı, 5 ribauntla takımının en etkili ismi olurken, Luksa Andric de 15 sayı, 2 ribauntla maçı tamamlamıştı.

Ancak serinin ikinci maçında Furkan 4 sayı, 8 ribaunt, Luksa Andric ise 8 sayı, 2 ribauntla oynadılar. Galatasaray Medical Park adına 72-81 mağlubiyetle ayrıldıkları serinin ikinci maçında ise Boris Savovic 17 sayı, 7 ribauntla takımının en etkili ismi olurken, Göksenin Köksal ise 13 sayıyla takımının skorer isimlerinden biri olmuştu.

Haberin Devamı