Futbol Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı özeti
Paylaş
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçı özeti

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Kartal sahadan Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 yendi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş 5. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Siyah Beyazlı ekip mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın son 10 dakikasında Medel'in gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 kişi oynayan ev sahibi Beşiktaş fire vermedi ve taraftarının da büyük desteği ile bu maçı galibiyet hanesine yazdırdı. Yeni Malatyaspor ise 89. dakikada Guilherme ile gole farkı 1'e indirdi ama bu gol puan için yeterli olmadı.

Haberin Devamı

MAÇ ÖZETİ

Beşiktaş 2 - 1 Yeni Malatyaspor

90.DK: GOL! Evkur Yeni Malatyaspor, Guilherme Marques'in attığı golle farkı 1'e indiriyor.

82.DK: GOL! Beşiktaş Ryan Babel'le farkı 2'ye çıkarıyor. Orta sahadan gönderilen uzun pasla sol kanatta buluşan Alvaro Negredo, Arturo Mina'dan sıyrıldıktan sonra yerden pasını altıpas içerisinde bulunan Ryan Babel'e gönderiyor. Babel'in gelişine çektiği şutta top Evkur Yeni Malatyaspor ağları ile buluşuyor.

76.DK: Medel ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Başarılı defans oyuncusu Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek

60.DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Guilherme Marques geçiyor. Guilherme'nin ortası ile ön direkte buluşan Khalid Boutaib'in kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

Haberin Devamı

57.DK: Beşiktaş ceza sahasına yakın bir bölgede sol çaprazda, Adem Büyük'e kayarak sert müdahalede bulunan Gary Medel, sarı kart görüyor.

52.DK: GOL! Beşiktaş sağ kanattan kullanılan kronerde kafayı vuran Pepe'yle maçtaki ilk golü buluyor

48.DK: Sol çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Caner Erkin, altıpasın hemen dışından yerden şutunu çekiyor ancak bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sona erdi

44.DK: Khalid Boutaib'in pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Guilherme'nin çektiği şutu kaleci Loris Karius kornere çeliyor.

37.DK: Evkur Yeni Malatyaspor yarı alanının ilk metrelerinde sol kanatta Caner Erkin'e sert müdahalede bulunan Issam Chebake, sarı kart görüyor.

35.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Quaresma'nın ortası ile arka direkte buluşan Gökhan Gönül'ün kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

21.DK: Ricardo Quaresma'nın yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde topla buluşan Adem Ljajic'in gelişine çektiği şut yan ağlarda kalıyor.

20.DK: Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahasına yakın bir bölgede sağ kanatta Alvaro Negredo'ya yaptığı faulün ardından hakeme itirazlarda bulunan Arturo Mina, sarı kart görüyor.

12.DK: Savunmanın uzaklaştırdığı topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Caner Erkin'in gelişine çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

Haberin Devamı

4.DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Danijel Aleksic geçiyor. Aleksic'in ortasını ön direkte Alvaro Negredo uzaklaştırıyor.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

İLK 11'LER

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Medel, Oğuzhan, Ljacic, Lens, Quaresma, Negredo

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Erkan, Donald, Murat, Adem, Aleksic, Guilherme, Boutaib