Spor Beşiktaş yeni sol bekini buldu

Beşiktaş yeni sol bekini buldu

Paylaş
Beşiktaş yeni sol bekini buldu

Slaven Bilic, bugün yapılan hazırlık maçında Necip Uysal'ı sol bek pozisyonunda denedi

Beşiktaş Avusturya'nın Lienz bölgesinde gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampını bu akşam yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman koşularla başladı.

Haberin Devamı

Hırvat teknik adam daha sonra hücum ve savunma oyuncularının sahaya yerleşimlerine ve doğru pozisyon almalarına yönelik taktik antrenman yaptırdı. Çalışma sırasında Muhammed Demirci ile özel olarak ilgilenen Bilic, genç oyuncuya top ayağına geldiğinde nasıl hareket etmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maçta Bilic'in kurduğu takımlar şu isimlerden oluştu:

Yeşil Takım: Tolga, Serdar, Sivok, Franco, Necip, Oğuzhan, Veli, Mehmet Akgün, Dentinho, Fernandes ve Mustafa Pektemek.

Siyah Takım: Cenk, Tanju, Ersan, Escude, Gökhan, İbrahim, Muhammed, Edin Terzic (Yardımcı Antrenör), Gökhan Töre, Muhammed ve Almedia.

Hırvat teknik adam, tedavisi tamamlanan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Necip'i, antrenman maçında sol bek pozisyonunda görevlendirdi.

Haberin Devamı

Oldukça sert geçen antrenmanda futbolcular zaman zaman ciddi olmayan sakatlıklar geçirdi. Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.