Spor Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman

Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman

Paylaş
Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısıyla birlikte 33. başkanını seçti

4623 üyenin oy kullandığı olağanüstü seçimli kongre sonunda 4 bin 27 oy alan Fikret Orman siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı oldu...

Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı olması ile birlikte başlayan seçim süreci sonuçlandı ve Beşiktaş'ın yeni başkanı belli oldu. Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpte yapılan ve 4623 kongre üyesinin katıldığı seçimde 4 bin 27 oy alarak Beşiktaş Kulübü'nün 33. başkanı oldu.

Beşiktaş tarihinin 33. başkanı olan Orman, bu görevi 2014 Ocak ayındaki olağan genel kurula kadar yürütecek.

Fikret Orman'ın listesi

Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz
Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer

Beşiktaş'ın yeni başkanı olan Fikret Orman kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Size söz veriyorum, doğruları duyacaksınız, sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim olacak. Az laf, çok iş yapacağız. Çağdaş bir Beşiktaş yaratacağız. Tehşis belli, tedavi belli. Vakit alacak ama güneşli günler yakın zamanda gelecek.."

Kongre Divan Başkanı Gürkan


Genel kurulda, önce Kongre Divan Kurulu belirlendi. Başkan adayı Fikret Orman ve arkadaşlarının verdiği önergeyle Uluç Gürkan, Kongre Divan Başkanlığı'na oy birliği ile seçildi.

Haberin Devamı