Spor Beşiktaşlı Pepe: Kupa haftasını bekleyin...

Beşiktaşlı Pepe: Kupa haftasını bekleyin...

Paylaş
Beşiktaşlı Pepe: Kupa haftasını bekleyin...

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Pepe, canlı yayında açıklamalarda bulundu...

Real Madrid'le olan sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Portekizli defans oyuncu Pepe, beINSPORTS'a açıklamalarda bulundu

İşte Pepe'nin açıklamaları:

Çok özel günler geçiriyorum burada. Çok sıkı çalışıyoruz. Süper Kupa maçı var. Ona çalışıyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz.

Kariyerim boyunca kazanabilecek her şeyi kazandım. Büyük takımlar benimle ilgileniyordu. İstenmek çok güzel. Ama bu süre içerisinde Beşiktaş'ın bana gösterdiği ilgi ve sevgi çok güzeldi. Transfer sürecinde internet üzerinden bana gönderilen mesajlar çok güzeldi. Özellikle de stadı gördükten sonra kararım çok daha kolay oldu.

MİLLİ TAKIM'DA BEŞİKTAŞ'I KONUŞTUK


Quaresma'ya takım içindeki yapılanmayı sordum. Takım içerisinde iyi arkadaşlık ve aile ortamı olduğunu bana anlattı. Milli takımda dönem dönem konuşmuştuk Beşiktaş'ı.

Profesyonel bir futbolcuyum. İşimi göstermek için ve kazanmak için buradayım. Takım arkadaşlarıma yardım edeceğim.

Çok basit bir insanım çok sade alışkanlıklarım var. Bunları karşılamak zor değil. Zor bir insan değilim, küçük basit şeylerle mutlu olabiliyorum. Türkiye'nin büyük bir kulübündeyim. Beşiktaş forması giymek ve Beşiktaş taraftarını temsil etmek benim için yeterli zaten.

Getafe maçında bu damga vuruldu bana. O maçtan önce de aynı Pepe'ydim, o maçtan sonra da öyle devam ettim. Kaybetmeyi sevmiyorum. Bundan sonra da böyle olacak.

KUPA HAFTASINDA HER ŞEY NORMALE DÖNECEKTİR


Kaliteli oyuncumuz var. Burada çok sıkı çalışıyoruz, çift idman yapıyoruz. Onun için saha içerisinde ve hazırlık maçlarında istenileni gösteremebiliyoruz. Ama İstanbul'a döndüğümüzde, kupa haftasında girdiğimizde her şey normale dönecektir.

Stoper pozisyonunda kendimi rahat hissediyorum. Ama hocamız ön liberoda oynatırsa orada da oynarım. Takım için her şeyi yapmaya hazırım.

Lige odaklanmalıyız. Şampiyonlar Ligi'ne ise maç maç bakmamız lazım. Eğer gruptan çıkabilirsek, yine maç maç bakıp elimizden geleni yapmalıyız.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MADRİD DE BARÇA DA ÇIKABİLİR


Kesinlikle bir tercihim yok. Barcelona da çıkabilir, Real Madrid de... Eski takım arkadaşlarımla karşılaşmak isterim ama iki takımında çıkması bir şeyti değiştirmez


Haberin Devamı