Spor Beşiktaş'ta 3'lü şok

Beşiktaş'ta 3'lü şok

Paylaş
Beşiktaş'ta 3'lü şok

Gaziantepspor maçı öncesi, Quaresma Portekiz, Holosko Slovakya, Ekrem de Avusturya Milli Takımı'nın kamplarına çağrıldı. Maçın ertelenmesi istendi

Davet üzerine 3 milli futbolcusunu milli takımlarına gönderen siyah beyazlılar, TFF’ye, “Zor durumdayız. Gaziantepspor maçını ileri bir tarihe erteleyin” diye istekte bulundu.

Haberin Devamı

FIFA kuralına göre 5 gün önceden milli takım kamplarına katılmak istediklerini dile getiren futbolcular, Gaziantepspor maçına çıkmak istemediklerini belirttiler. Bu gelişmeler üzerine teknik direktör Carvalhal, yöneticileri olağanüstü toplantıya çağırdı. Cengiz Zülfikaroğlu, Doğan Küçükemre ve Fahrettin Curoğlu, İspanya’da bulunan Başkan Yıldırım Demirören’i aradı.

Q7 apar topar gitti

Bu sırada Carvalhal de, Portekiz, Slovakya ve Avusturya milli takımlarının yetkilileri ile telefonda görüşüp, yarın (bugün) maçları olduğunu, bu oyuncuların kampa katılmalarının mümkün olmadığını söyledi. Fakat üç ülkenin milli takım yetkilileri de olumsuz yanıt verirken Portekizliler, “Göndermezseniz ceza alırsınız. Puanınız silinir” diye tehdit etti. TFF ile temasa geçildi ama oradan da sonuç alınamadı. Q7 dün gece 03.00’te özel uçakla Portekiz’e uçtu. Ekrem ile Holosko da bu sabah ülkelerinin milli takımlarına katılmak için ayrıldılar.

Haberin Devamı

Zor durumda kaldık

Beşiktaşlı yöneticiler, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı arayarak, “Yabancı oyuncularımızı milli takımlarına göndermek zorunda kaldık. Gaziantep maçını erteleyin dediler.

Kartal 4'te 4 peşinde

SPOR Toto Lig TV Süper Lig’de 5. haftanın kapanış maçı bu akşam Gaziantep’te oynanacak. Eskişehirspor yenilgisinin ardından üst üste 3 lig maçından galip ayrılarak çıkışa geçen Beşiktaş, zorlu Gaziantep deplasmanından da kayıpsız ayrılarak 4’te 4 yapmayı hedefliyor.

HÜRRİYET