Spor Beşiktaş'ta her şey tepetaklak oldu

Beşiktaş'ta her şey tepetaklak oldu

Paylaş
Beşiktaş'ta her şey tepetaklak oldu

Beşiktaş için deyim yerindeyse "bu sezon uğursuz bir sezon"... 11 futbolcuyu kadrosuna katan, sportif direktörlüğe Önder Özen'i getiren ve Slaven Biliç'in teknik direktörlüğünde lige harika bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta 22 Eylül 2013 akşamından itibaren her şey adeta tersine döndü

İlk 4 maçta 4 galibiyet alarak oynadığı futbolla taraftarlarını coşturan siyah-beyazlılarda 22 Eylül 2013 akşamı oynanan Galatasaray maçı hem sahada, hem de saha dışında uğursuzlukların başlangıcı oldu.

Haberin Devamı

Bu tarihten sonra Beşiktaş’ta hiç bir şey yolunda gitmedi. Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular neredeyse her hafta yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kaldılar.

OLAYLAR -KAVGALAR-ÖLÜMLER-SAKATLIKLAR

İşte bu sezon Beşiktaş’ın başına gelenler:

22 Eylül 2013: Galatasaray maçında sahaya seyirciler girdi ve maç tatil edildi. Beşiktaş’a 4 maç seyircisiz ve hükmen 3-0 mağlubiyet verildi. Dördüncü haftadan sonra Beşiktaş 10 maçta sadece 3 galibiyet alabildi ve liderin 9 puan gerisine düştü.

11 Ekim 2013: Hajduk Split ile oynanan hazırlık maçı dönüşü İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk tesislerde yumruklaşarak kavga ettiler ve kadro dışı bırakıldılar.

16 Ekim 2013: Başkan Fikret Orman, babası Abdülkadir Orman’ı kaybetti.

Haberin Devamı

14 Kasım 2013: Beşiktaş’ın eski kalecisi Fevzi nafaka yüzünden hapse girdi. Eski futbolcular kefaletini ödedi ve serbest kaldı.

4 Aralık 2013: Buca maçı kadrosunda olmadığını öğrenen Gökhan Süzen antrenmanı terketti ve bu hareketi sonrası süresiz kadro dışı bırakıldı.

12 Aralık 2013: Kaleci Tolga Zengin uzun süredir tedavi gören annesi Melek Zengin’i kaybetti.

Beşiktaş, bunların yanında sakatlıklar konusunda da bir rekor kırarak neredeyse her hafta 1 veya 2 futbolcusunu MR’a gönderdi ve her defasında adele yırtığı, kas yırtığı haberleriyle sarsıldı. Tam 12 futbolcusu kas yırtılması yaşadı. Holosko ve Eneramao sezon başı ameliyat oldu. Tolga hâlâ sakat sakat oynuyor.
Bütün bu sorunların yanında stadın temeli bir türlü atılamadı. En geç Eylül-Ekim denilen stadın temeli çeşitli sorunlardan dolayı bir hayli gecikti ve hâlâ atılamadı.

Ali DANAŞ, İstanbul-DHA