Spor Beşiktaş'ta Sosa, antrenmanı yarıda bıraktı

Beşiktaş'ta Sosa, antrenmanı yarıda bıraktı

Paylaş
Beşiktaş'ta Sosa, antrenmanı yarıda bıraktı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında 16 Ağustos Pazar günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına açık gerçekleştirilen ve 1,5 saatten fazla süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, ısınma hareketleri ve top kontrolü çalışmasının ardından minyatür kalelerin de kullanıldığı dar alanda pas çalışması yaptı.

Futbolcular antrenmanın son bölümünde iki gruba ayrıldı. Bir grubun şut çalışması yapıp diğer grubun ayak tenisi oynadığı idman, koşu ve yenileme programıyla sona erdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman sırasında zaman zaman çalışmayı durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu.

Hafta sonu Olympiakos’la Atina’da oynanan hazırlık maçının kadrosuna alınmayan futbolculardan Jose Sosa, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Arjantinli futbolcu belinde ağrı hissettiği gerekçesiyle idmanı yarıda bıraktı. Yunanistan’a götürülmeyen kaleci Cenk Gönen, antrenmanda yer aldı.

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Dusko Tosic’in yanı sıra uzun süredir sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan çalışmaya katılmadı.

Bu arada siyah-beyazlı takımın antrenmanını Cenk Tosun’un anne ve babası da takip etti.

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Antrenman öncesi çifte doğum günü kutlaması

Beşiktaşlı futbolcular Luiz Rhodolfo ve Mustafa Pektemek’in doğum günü, antrenmandan önce kesilen pastayla kutlandı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, kendileri için hazırlanan pastayı kesen Rhodolfo ve Mustafa Pektemek, takım arkadaşlarının alkışları eşliğinde bir süre oyun oynadı.
Mustafa Pektemek, yaptığı açıklamada, başarılı ve sakatlık yaşamayacağı bir sezon dilerken, Luiz Rhodolfo ise "Burada olmaktan çok mutluyum. Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş ve siyah-beyazlı futbolcular da Luiz Rhodolfo ve Mustafa Pektemek’e yeni yaşlarında mutluluklar diledi.

AA

Haberin Devamı