Spor Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet

Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet

Paylaş
Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını yitiren Beşiktaş, yarınki Sivasspor maçıyla kötü gidişe "dur" demek istiyor

Sivaspor ile Beşiktaş arasında Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Son 3 maçta 9 puan yitiren ve 45 puanla 3. sırada yer alan Beşiktaş, Sivasspor karşısında galip gelerek çıkışa geçmeyi ve 14 Şubat Salı günü deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı öncesi moral bulmayı amaçlıyor.

FERNANDES FORMA GİYECEK

Beşiktaş’ta kırmızı kart cezası nedeniyle son 2 lig maçında forma giyemeyen Manuel Fernandes, Sivasspor karşısında takımdaki yerini alacak.

SİVAS VE BEŞİKTAŞ 14. RANDEVUDA

Kayserispor ile deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart gören Portekizli futbolcu, 2 maçlık cezası nedeniyle Mersin İdmanyurdu ve Fenerbahçe maçlarında forma giyememişti.

Q7 KART CEZALISI

Siyah-beyazlılarda, Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçın ikinci yarısında oyuna giren ve rakibine yaptığı centilmenlik dışı faul nedeniyle kırmızı kart görüp iki maç ceza alan Ricardo Quaresma, Sivas deplasmanında da takımını yalnız bırakacak.

Geçen haftaki Fenerbahçe derbisinde de oynayamayan Portekizli futbolcu, 2 maçlık cezasını Sivasspor maçıyla tamamlayacak.

İKİ FUTBOLCU KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta Sivasspor maçı öncesi 2 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartları bulunan Simao Sabrosa ve İbrahim Toraman, Sivas deplasmanında da sarı kart görmeleri durumunda cezalı olacak ve Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

SAKATLAR ORDUSU

Beşiktaş’ta 7 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Sivasspor karşısında forma giyemeyecek. Hugo Almeida, Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, İsmail Köybaşı, Julio Alves, Mehmet Aurelio ve Atınç Nukan, sakatlıkları nedeniyle Sivas deplasmanına götürülmeyecek.

Haberin Devamı